ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανάκληση αυτοκινήτων από την HYUNDAI και την SKODA [ΦΩΤΟ]





Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι, η εταιρεία HYUNDAI HELLAS Π. & Ρ. ΔΑΒΑΡΗ Α.Β.Ε.Ε, σε συνεργασία... με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων HYUNDAI μοντέλου FD i30.

Η ανάκληση αφορά συνολικά 2893 οχήματα FD i30, παραγωγής από 1ης Ιουνίου 2007 έως και 31ης Μαρτίου 2008. Το εύρος των επηρεαζόμενων πλαισίων είναι από KMHDC51DP8U007693 έως και KMHDC81UP8U009681.
Στα επηρεαζόμενα οχήματα ενδέχεται να εμφανιστεί μη φυσιολογικός θόρυβος προερχόμενος από τον άξονα τιμονιού. Σε ακραίες καταστάσεις μπορεί να λασκάρουν οι βίδες του άξονα τιμονιού. Για να αντιμετωπιστεί η συγκεκριμένη κατάσταση πρέπει να ξαναβιδωθούν οι βίδες με την χρήση ροπόκλειδου.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Οι ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω προσωπικής επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων HYUNDAI σε όλη την Ελλάδα, για προληπτικό έλεγχο και σύσφιξη των βιδών του άξονα τιμονιού εάν χρειάζεται, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά είτε με την εταιρεία HYUNDAI HELLAS Π. & Ρ. ΔΑΒΑΡΗ Α.Β.Ε.Ε. στο τηλέφωνο 210 5507220, είτε με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Hyundai της περιοχής τους.
Παράλληλα, πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων μάρκας SKODA μοντέλα Fabia II και Roomster, ανακοινώνει και η εταιρεία ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων SKODA στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου.
Συγκεκριμένα, η ανάκληση αφορά 2013 οχήματα, μοντέλα ετών 2011-2014, στα οποία σε περίπτωση ρωγμής στο φίλτρο καυσίμου υπάρχει ενδεχόμενο διαρροής.
Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με τη συγκεκριμένη ανάκληση.
Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, με την οποία καλούνται να επισκεφθούν άμεσα κάποιο Κέντρο Τεχνικής Εξυπηρέτησης Skoda προκειμένου να γίνει αντικατάσταση του φίλτρου καυσίμου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ στο τηλέφωνο 210 3486795.

Δείτε τη φωτογραφία



Παράπονα Ρόδου

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »