ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ | ΑΝ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ










ΑΥΤΟΣ ΕΣΦΑΞΕ ΤΑ 3 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΑΣ 30ΧΡΟΝΗΣ…

Η κυπριακή αστυνομία συνεχίζει να αναζητεί τον 31χρονο Χρήστο Θωμά ο οποίος το βράδυ της Τρίτης σκότωσε τα αδέλφια Παράσχο και Κώστα Ντορζή και τον ξάδελφο τους Αιμίλιο Μιλτιάδους

Η κυπριακή αστυνομία συνεχίζει να αναζητεί τον 31χρονο Χρήστο Θωμά ο οποίος το βράδυ της Τρίτης σκότωσε τα αδέλφια Παράσχο και Κώστα Ντορζή και τον ξάδελφο τους Αιμίλιο Μιλτιάδους στο κέντρο της Λεμεσού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε στη Λάρνακα, χωρίς όμως να υπάρχει επιβεβαίωση. Νωρίτερα το πρωί είχε εντοπιστεί πτώμα στο λιμάνι Λεμεσού και υπήρξαν εικασίες ότι πρόκειται για τον Χρήστο Θωμά, που ενδεχομένως αυτοκτόνησε. Τελικώς γνωστοποιήθηκε πως το πτώμα ανήκε σε άλλο άτομο.


Ως αιτία του τριπλού φόνου φαίνεται να είναι η επικοινωνία ενός εκ των θυμάτων με 30χρονη φίλη του δράστη στο facebook. Χθες τα τρία θύματα λογομάχησαν έξω από το εστιατόριο του πατέρα του δράστη και ο Χρήστος Θωμά πήρε ένα κουζινομάχαιρο και άρχισε να τους καταδιώκει, καταφέρνοντας να σκοτώσει και τους τρεις.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο δράστης είχε απασχολήσει και στον παρελθόν την αστυνομία. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Μάιο είχε μαχαιρώσει 36χρονο γιατί διαφώνησαν σε σχέση με τον χώρο που θα καταλάμβαναν οι καρέκλες των εστιατορίων τους στο πεζοδρόμιο της Πλατείας Ηρώων στη Λεμεσό…

takaluteraedo.gr

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »