Φιλική συμβουλή προς τις γυναίκες – ΠΟΤΕ ΜΟΝΕΣ – από εδώ και πέρα






Από την Αρβανίτισσα

Ανεξάρτητα αν έχουν ή δεν έχουν γίνει περιστατικά βιασμών απο αλλοδαπούς – που είμαι 100% σίγουρη ότι δεν θα μάθουμε ΠΟΤΕ την αλήθεια για το θέμα αυτό – και επειδή σήμερα που η τύχη με έφερε στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου για να αγοράσω ένα σετ ασυρμάτων που ήθελα, βρέθηκαν να με περιτριγυρίζουν ξαφνικά ομάδες αλλοδαπών των 3-5 ανθρώπων.

Και τις 3 φορές που μου έτυχε αυτό (2 κατεβαίνοντας και 1 ανεβαίνοντας την Αγίου Κωνσταντίνου) νοιώθω ότι με έσωσε η Θεία τύχη αφού έτυχε να περνούν περιπολικά της τροχαίας και να έχει μποτιλιάρισμα και έτσι στη θέα των αστυνομικών οι επίδοξοι βιαστές βιάστηκαν να χωθούν στα στενά του Μεταξουργείου.

Οφείλω να ευχαριστήσω τους αστυνομικούς που με το πρώτο νεύμα μου για βοήθεια παράτησαν τα περιπολικά του και προσέτρεξαν να με βοηθήσουν, αλλά και να αναδείξω το μείζον πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από τους χιλιάδες πλέον αλλοδαπούς σε όλη την Αττική.

Χθες σε επίσκεψη που έκανε στο σπίτι του φίλου Ζαχαρία διαπίστωσα ότι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα στα Δυτικά Προάστια της Αττικής, ειδικά στις περιοχές από το Ίλιον, Αγ. Αναργύρους και πάνω.


Ένας άλλος φίλος που ήταν στην παρέα μας, μας είπε ότι ενδεχομένως υπάρχουν περιστατικό βιασμών απο αλλοδαπούς, αλλά αυτή η κυβέρνηση έχει τον τρόπο να μην βγουν ποτέ στον αέρα, ειδικά όταν γίνονται σε περιοχές των ΒΠ όπου πάνω απ΄όλα είναι το χρήμα και όχι η οικογένεια…

Όπως μου είπε πάντως ο Ζαχαρίας στα Δυτικά προάστια τα πράγματα έχουν ξεφύγει προ πολλού, ενώ ήδη παρατηρούνται και ομαδικές επιθέσεις, είτε αυτές γίνονται από τσιγγάνους, είτε από αλλοδαπούς και γενικότερα μαυριδερούς…

Γι΄αυτό λοιπόν μέσα από το άρθρο αυτό απευθύνομαι σε όλες μας…

ΠΟΤΕ ΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ο κίνδυνος παραμονεύει ΠΑΝΤΟΥ, ειδικά σε άλση, σε σκοτεινά δρομάκια και σε απομακρυσμένες περιοχές. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ειδικά της Αττικής δεν είναι ασφαλής.

Ακόμα και στην πλατεία της Κηφισιάς την Κυριακή που ήμουν είδα ομάδες αλλοδαπών, ιδιαίτερα στο Σταθμό του ΗΣΑΠ.

ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ότι η μεγαλύτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στα νεαρά κορίτσια (δεν το συζητώ καν για να κυκλοφορούν μόνα τους παιδιά) αλλά και τα αγόρια…

http://katohika.gr/gn-blog/filiki-simvouli-pros-tis-ginaikes-pote-mones-apo-edo-kai-pera/

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »