Προκαλεί ΚΑΡΚΙΝΟ τελικά το Wifi; Διαβάστε την ΟΡΙΣΤΙΚΗ απάντηση!!!



Ο προβληματισμός που επικρατεί σχετικά με τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η τεχνολογία στην υγεία μας, έχει στρέψει πολύ κόσμο να αναρωτιέται κατά πόσον τοWifi είναι ασφαλές καθώς υπάρχουν όλο και περισσότεροι φόβοι πως η έκθεση στην ακτινοβολία του προκαλεί καρκίνο.


Ο Αμερικανός ογκολόγος Gary Larson έβαλε τέλος στις φήμες εξηγώντας με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς συμβαίνει και τις απαντήσεις του δημοσίευσε το Forbes.


«Το Wifi λειτουργεί μεταξύ 2 και 5 ghz περίπου όσο και ο φούρνος μικροκυμάτων. Στα ίδια επίπεδα λειτουργούν και τα κινητά τηλέφωνα, έτσι η ηλεκτρομαγνητική ραδιενέργεια του Wifi είναι ίδια με των κινητών» εξηγεί ο Larson, προσθέτοντας πως «αυτές οι εκπομπές δεν είναι διαφορετικές από της τηλεόρασης, εκτός του ότι έχουν λίγο μεγαλύτερη συχνότητα. Αυτή η συχνότητα δε, είναι τόσο υψηλή όσο το ορατό φως και κανείς δεν φοβάται πως το ορατό φως προκαλεί καρκίνο».


«Δεν υπάρχουν πιστευτές αποδείξεις πως αυτή η εκπομπή έχει επιπτώσεις στην υγεία. Δεν υπάρχει κανείς ραδιοβιολογικός μηχανισμός που να εξηγεί αυτή την πιθανότητα και δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη προς τούτο» βεβαιώνει ο ίδιος.

Για να υπερασπιστεί την άποψη του υπενθύμισε πως επί 30 χρόνια πρακτικής με ασθενείς καρκίνου, απέκτησε την εμπειρία κάθε μορφής της ασθένειας, «Μπορώ να πως με απόλυτη βεβαιότητα πως οι εκπομπές ραδίου σε αυτά τα επίπεδα δεν μπορούν να βλάψουν κανένα»…

Παράπονα Ρόδου



- See more at: http://parapona-rodou.blogspot.gr/2016/05/wifi.html#sthash.f0QtYfcW.dpuf

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »