Η Mazda ανακαλεί περισσότερα από 11.000 αυτοκίνητα στην Κίνα εξαιτίας προβλημάτων με την ανάρτηση




Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Mazda ανακαλεί περισσότερα από 11.000 αυτοκίνητα στην Κίνα εξαιτίας προβλημάτων με την ανάρτηση, δήλωσε ο επικεφαλής της κινεζικής κρατικής διοίκησης στην έκθεση του για την εποπτεία της ποιότητας, επιθεώρησης και καραντίνας (AQSIQ).


Σύμφωνα με την AQSIQ, υπό εξέταση ήταν τα αυτοκίνητα της Mazda CX-7, που κατασκευάζονταν από την 1η Οκτωβρίου 2009 έως την 1 Αυγούστου του 2012, καθώς και τα αυτοκίνητα Mazda CX-9, που παραδόθηκαν από τον κατασκευαστή κατά την περίοδο από τις 19 Νοεμβρίου 2012 μέχρι τις 24 του Δεκέμβρη του 2013.


Σημειώνεται ότι λόγω της διάβρωσης στον κάτω βραχίονα υπάρχει πιθανότητα κάποιων τμημάτων φθοράς που μπορεί να οδηγήσουν σε περιστατικά στο δρόμο. Η Επανεξέταση των αυτοκινήτων CX-7 ξεκινά από τις 12 του Δεκέμβρη, και το μοντέλο CX-9 από τις 14 Απριλίου 2017.

Η εταιρεία θα αντικαταστήσει τα απαραίτητα εξαρτήματα των αυτοκινήτων αυτών δωρεάν.

Mazda Corporation κατασκευάζει και εμπορεύεται αυτοκίνητα, φορτηγά, ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Mazda ιδρύθηκε από τον Dzudziro Matsuda το 1920. Το 1963, η εταιρεία κυκλοφόρησε εκατομμυριοστό αυτοκίνητο.

Το 1970, η εταιρεία ξεκίνησε τη μαζική εξαγωγή των αυτοκινήτων στις ΗΠΑ. κεντρικά γραφεία της Mazda βρίσκεται σε Fuchu, Νομός Χιροσίμα.

http://ria.ru
tokoutsavaki.blogspot.gr/

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »