Έμοιαζε με ελαιόλαδο αλλά δεν ήταν!




Συνελήφθη 25χρονος στο Κιλκίς για πώληση αμφιβόλου ποιότητας λαδιού που έμοιαζε με ελαιόλαδο


Εντοπίστηκαν στο όχημα που επέβαινε και κατασχέθηκαν 104 δοχεία με συνολικά 520 λίτρα παράνομου λαδιού


Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων που πραγματοποιούνται για την καταπολέμηση της παραβατικότητας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν έναν άντρα, που πουλούσε σε ανυποψίαστους πολίτες λάδι αμφιβόλου ποιότητας.


Πρόκειται για 25 χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη και παραβάσεις του Αγορανομικού Κώδικα.


Ειδικότερα,στις 20-02-2017 το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε να μεταφέρει και να κατέχει προς πώληση 104 δοχεία με συνολικά 520 λίτρα λαδιού αγνώστου προέλευσης και αμφιβόλου ποιότητας που προσομοίαζε σε ελαιόλαδο , χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια πλανόδιου πωλητή και τα νόμιμα παραστατικά .


Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε ως μέσω μεταφοράς και τέλεσης της παράνομης δραστηριότητας του.


Δείγμα του κατασχεμένου λαδιού θα αποσταλεί στην αρμόδια Υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση, προς διαπίστωση της σύνθεσής του και της επικινδυνότητας του για την δημόσια υγεία.


Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.
http://www.autoforo.gr/2017/02/blog-post_22.html

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »