ΕΣΦΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ

Μνήμες από το προπέρσινο φονικό που είχε σημειωθεί στη Γ’΄Σεπτεμβρίου με θύμα τον άτυχο Μανώλη Καντάρη, θυμίζει η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 47χρονου ιχθυέμπορου, πατέρα δυο ανήλικων κοριτσιών, τα ξημερώματα της Τρίτης, έξω από το σπίτι του επό της οδού Τραπεζούντος.
Στις 4.20 το ξημέρωμα, ο 47χρονος ξεκίνησε όπως κάνει κάθε πρωί για την ιχθυόσκαλα. Είχε ιχθυοπωλείο στον Κορυδαλλό και πήγαινε να πάρει εμπόρευμα και προμήθειες. Ο δράστης ή οι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του.
Ο άτυχος 47χρονος ήταν.....
παντρεμένος και πατέρας δυο μικρών κοριτσιών ηλικίας 9 και 4 ετών και φέρεται ότι είχε μαζί του γύρω στις 3000 ευρώ, ίσως και περισσότερα. Όταν του επιτέθηκαν, εκείνος αντέδρασε. Και οι φονιάδες ή ο φονιάζς, τον έσφαξε στη μέση του δρόμου.
Στις γύρω περιοχές η αστυνόμευση είναι σχεδόν ανύπαρκτη.
Το θέμα είναι μεγάλο και θα επανέλθουμε. Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες για κανέναν. Και ειδικά για όσους έχουν αναλάβει την φύλαξη της γειτονιάς. Που είναι οι αστυνομικοί που είχες υποσχεθεί ρε καβαλάρη των αλλοδαπών, Δένδια; Που χάθηκαν οι χωροφύλακες του πεζοδρομίου; Τι απέγιναν οι βαρύγδουπες εξαγγελίες για προστασία του Πολίτη; Ποια προστασία του Πολίτη, ρε κατακαημένε, που το μόνον που σας ενδιαφέρει σε τελική ανάλυση είναι να χαιδέψετε το κεφαλάκι κανενός λήσταρχου και να προσφέρετε ασυλία σε κανέναν πιθηκομούρη-μακελάρη.
http://www.makeleio.gr
http://paspartoy.blogspot.gr/2013/05/blog-post_4742.html

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »