Αλλεργίες: Τι να προσέχετε





Μια προειδοποίηση για κάποια αλλεργία ή ευαισθησία, μπορεί να είναι ο πονοκέφαλος, ακόμα και για ορισμένες τροφές. Κάποιες τροφές δημιουργούν πρόβλημα και περίπου το 90% των ανθρώπων έχουν ευαισθησία σε αυτές.


Οι τροφές που είναι πιό συχνές για την αλλεργία είναι οι ξηροί καρποί, το γάλα και τα θαλασσινά, ενώ όταν τις βγάζουν απο τη διατροφή τους πολλά άτομα που έχουν πρόβλημα, έχουν μεγαλύτερη ενέργεια.

Ένας καλός τρόπος, είναι να τις αφαιρέσεις απο τη διατροφή σου για μερικές μέρες και να ξεκινήσεις να τρως μια μια για να δεις τις αντιδράσεις του οργανισμού σου (και πάντα υπο την καθοδήγηση ενος γιατρού και όχι μόνος σου).

Συμβουλέψου λοιπόν έναν γιατρό και κάνε τις απαραίτητες εξετάσεις αίματος, για να δεις σε ποιές αντιδρά ο οργανισμός σου αρνητικά.

Οι αλλεργίες, βασανίζουν πολλούς ανθρώπους και συχνά οι περισσότεροι, δεν γνωρίζουν σε ποιές τροφές εμφανίζεται το πρόβλημα και πως να το αντιμετωπίσουν.

Κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να μπορείς να ελέγχεις την κατάσταση μόνος σου.
http://dimiwise.blogspot.gr/2013/10/allergies.html?utm_source=blog&utm_medium=gadget&utm_campaign=stylify_random

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »