ΠΡΟΣΟΧΗ αν ψήνεις μέσα σε αλουμινόχαρτο, πρέπει να το διαβάσεις!





Ξεχάστε τις πατάτες στη χόβολη και τη λιωμένη φέτα με ντομάτα στο αλουμινόχαρτο…

Μαζί με τα νόστιμα φαγητά που ψήνονται σε αλουμινόχαρτο, τρώμε και το μέταλλο που απελευθερώνεται από το αλουμινόχαρτο, όπως αναφέρεται στο Journal of Electrochemical Science.

Όπως αναφέρεται στο έγκυρο επιστημονικό περιοδικό, όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία, τότε απελευθερώνεται αλουμίνιο και καταναλώνουμε το μέταλλο αυτό.

Αντίθετα δεν υπάρχει καμία βλαπτική επίδραση, αν τυλίγουμε τα κρύα φαγητά, το τοστ, κ.λπ.

onmed.gr

http://mikroskopio.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%B7-%CE%B1%CE%BD-%CF%88%CE%AE%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%87%CE%B1%CF%81/


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »