ΔΕΙΤΕ: Τί να προσέξετε στον κλιματισμό του αυτοκινήτου σας για δροσερές και απροβλημάτιστες βόλτες εν' όψει του καλοκαιριού!


Τί να προσέξετε στον κλιματισμό του αυτοκινήτου σας για δροσερές και απροβλημάτιστες βόλτες εν' όψει του καλοκαιριού!

Ο κλιματισμός αποτελούσε κάποτε στοιχείο πολυτέλειας στα αυτοκίνητα. Σήμερα, καλώς ή κακώς, αποτελεί αναπόσπαστο εξοπλιστικό στοιχείο σχεδόν σε όλα τα αυτοκίνητα. Και ενώ η συντήρηση ενός τέτοιου συστήματος σίγουρα θα πρέπει να αφεθεί στα χέρια των ειδικών, με κάποιες πολύ απλές συμβουλές μπορούμε να μειώσουμε τα κόστη αλλά και να αυξήσουμε την απόδοση και την προστασία της υγείας μας.

1. Οι μυρωδιές από το σύστημα κλιματισμού μπορεί να οφείλονται και στην δημιουργία βακτηριδίων.
Με την πάροδο του χρόνου - ή ακόμα και αν χρησιμοποιείτε σπάνια τον κλιματισμό - ευνοείται η ανάπτυξη βακτηρίων, μικρο – οργανισμών, μούχλας και μύκητες. Τα φαινόμενα αυτά αναπτύσσονται ...
τόσο στους αγωγούς του κλιματισμού όσο και στα φίλτρα και προκαλούν δυσάρεστες οσμές. Ταυτόχρονα, ως στοιχεία μόλυνσης, μπορούν να προκαλέσουν πονοκεφάλους ή ακόμα και προβλήματα στο αναπνευστικό σύστημα του ανθρώπου. Εάν το πρόβλημα αυτό έχει ήδη εμφανιστεί, συνιστάται η χρήση απολυμαντικού (από εξειδικευμένο προσωπικό) και η αντικατάσταση των φίλτρων.

Ταυτόχρονα μπορείτε να προλάβουμε τέτοια φαινόμενα εάν:
Α. Χρησιμοποιούμε τον κλιματισμό και τον χειμώνα (μια φορά τον μήνα οπωσδήποτε). Μπορούμε κάλλιστα να ανεβάσουμε την θερμοκρασία και με τον τρόπο αυτό να πετύχουμε ταχύτερη...
θέρμανση ή και ξεθάμπωμα των τζαμιών. Με την λειτουργία αυτή θα κυκλοφορήσει στο κύκλωμα το ψυκτικό , που αλλιώς παραμένει στάσιμο για πάρα πολύ καιρό και δημιουργεί περιβάλλον ανάπτυξης των βακτηρίων κτλ.

Β. Όταν λειτουργεί ο κλιματισμός έχουμε ανοικτή την ανακύκλωση (να μπαίνει δηλαδή φρέσκος αέρας απ’ έξω). Με τον τρόπο αυτό ανανεώνεται ο αέρας, μειώνεται η υγρασία (τον χειμώνα με κλειστή ανακύκλωση θαμπώνουν τα τζάμια) και συνεπώς στεγνώνουν το φίλτρο και οι αγωγοί.

Γ. Λίγο πριν φθάσουμε στον προορισμό μας κλείνουμε τον κλιματισμό και αφήνουμε να δουλεύει μόνο ο ανεμιστήρας. Με αυτήν την κίνηση βοηθάμε ακόμα πιο πολύ στο στέγνωμα φίλτρων και αγωγών.

Σημαντικό: Καλό είναι να μην καπνίζουμε καθόλου. Αν όμως αν συμβαίνει κάτι τέτοιο μέσα στο αυτοκίνητο, φροντίστε να κλείσετε το κλιματιστικό, ανοίξτε την ανακύκλωση και βεβαίως τα παράθυρα! Ακόμα καλύτερα; Σταματήστε σε ένα σημείο της διαδρομής και μην καπνίζετε ποτέ μέσα στο αυτοκίνητο (ή και ποτέ!)

2. Εάν νοιώθετε ότι ο κλιματισμός δεν αποδίδει, ίσως χρειαστεί συμπληρώσετε να συμπληρώσετε ψυκτικό αέριο.

Αν νιώθετε ότι το κλιματιστικό του αυτοκινήτου σας (απλό ή αυτόματο δεν έχει σημασία) δεν αποδίδει όσο παλαιότερα, μπορεί απλά να χρειάζεται συντήρηση. Το πιθανότερο μάλιστα είναι να χρειάζεται συμπλήρωση με αέριο, καθώς κατά μέσο όρο υπάρχει μια απώλεια σε όλα τα οχήματα της τάξης του 15% σε ετήσια βάση. Αν μάλιστα το κλιματιστικό δεν έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλο διάστημα (π.χ την περίοδο του χειμώνα), τότε «στεγνώνουν» τα λάστιχα που στεγανοποιούν το κύκλωμα, με αποτέλεσμα οι απώλειες σε αέρια να είναι ακόμα μεγαλύτερες.

3. Χρησιμοποιώντας το κλιματιστικό όλο τον χρόνο, το συντηρείτε καλύτερα.
Εάν χρησιμοποιείτε το κλιματιστικό και τον χειμώνα, το κύκλωμα δέχεται την σωστή λίπανση και παραμένει στεγανό. Το ψυκτικό φροντίζει για αυτό με την κυκλοφορία μέσα στο σύστημα.

4. Παράξενοι θόρυβοι από το κλιματιστικό? Δώστε προσοχή!
Εάν το κλιματιστικό αρχίσει να παράγει παράξενους θορύβους ή θορύβους που δεν είχατε ακούσει στο παρελθόν, θα ήταν χρήσιμο να επισκεφτείτε κάποιον ειδικό. Μερικοί θόρυβοι μπορεί να είναι τα πρώτα συμπτώματα από δυσλειτουργία του συμπιεστή (κομπρέσορας), που αποτελεί ουσιαστικά την αντλία του συστήματος. Είναι πάντα χρήσιμο να κινηθείτε με τα πρώτα συμπτώματα, καθώς ο συμπιεστής από μόνος του έχει σχετικά υψηλό κόστος αντικατάστασης. Αν δεν επιληφθείτε έγκαιρα, μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά στην μονάδα και βέβαια… να ανέβει ακόμα περισσότερο ο λογαριασμός Πάντως είναι χρήσιμο να αποφεύγετε την ενεργοποίηση του κλιματιστικού σε υψηλές στροφές του κινητήρα (μιλάμε βέβαια μόνο για το on – off και όχι για την λειτουργία σε υψηλές στροφές).

5.Τρέχει νερό από το αυτοκίνητο με την χρήση του κλιματιστικού;
Εάν δείτε νερό κάτω από το αυτοκίνητο και ειδικά κάτω από τον χώρο τον επιβατών, μην τρομοκρατηθείτε! Είναι ένα φαινόμενο που οφείλεται στην συμπύκνωση του αέρα που μέσω της ειδικής εβαπορέτας αποβάλλεται στο περιβάλλον.


6. Υγρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου;
Μερικές φορές η έξοδος της εβαπορέτας αυτής μπορεί να φρακάρει ή να αποσπαστεί. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο θα σχηματίζεται υγρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, ειδικά κοντά στις μοκέτες του πατώματος. Αν παρατηρήσετε κάτι τέτοιο επισκεφτείτε τον ειδικό (με πολύ χαμηλό κόστος αποκατάστασης).

7. Συντηρείτε το κλιματιστικό σας ακόμα και αν δεν δείτε προβλήματα.
Όπως όλα τα συστήματα του αυτοκινήτου σας έτσι και το κλιματιστικό χρειάζεται την σωστή και τακτική του συντήρηση. Ο κομπρέσορας χρειάζεται λίπανση και τα φίλτρα πρέπει να είναι πάντα καθαρά. Αν τα φίλτρα μπλοκάρουν το πιθανότερο είναι να βρεθείτε χωρίς κλιματισμό όταν τον χρειάζεστε περισσότερο!
Συνήθως το ψυκτικό ενός κλιματιστικού αυτοκινήτου χρειάζεται ολικό «γέμισμα», 4-5 χρόνια μετά από την πρώτη κυκλοφορία και μετά κάθε 2-3 χρόνια.

Η ετήσια συντήρηση του κλιματιστικού θα εντοπίσει τυχόν δυσλειτουργίες του κομπρέσορα και άλλων σημαντικών υπο-συστημάτων. Θα γλιτώσετε χρήμα και χρόνο, ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνετε περισσότερο το κλιματιστικό όταν πραγματικά το χρειάζεστε.
πηγή


http://autocarnet.blogspot.gr/2013/05/blog-post_6469.html

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

18 σχόλια

σχόλια
10 Σεπτεμβρίου 2017 στις 11:25 π.μ. delete

Καλή μέρα ,
Ψάχνετε για ένα δάνειο, ψάχνετε για ένα εταιρικό δάνειο, προσωπικά
δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου, δάνειο σπουδαστών, δάνειο ενοποίησης,
μη εξασφαλισμένο δάνειο, επιχειρηματικό κεφάλαιο κλπ. Είστε τραπεζικό δάνειο ή οικονομικό
απόρριψη για έναν ή περισσότερους λόγους. Βρίσκεστε στο σωστό μέρος για να πάρετε ένα
λύση δανείου! Είμαι ιδιωτικός δανειστής, δανείζομαι σε εταιρείες και
άτομα με χαμηλό επιτόκιο και χαμηλό επιτόκιο 2%.
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: albakerloanfirm@gmail.com

Reply
avatar
6 Νοεμβρίου 2017 στις 2:56 μ.μ. delete

Καλή μέρα ,
Ψάχνετε για ένα δάνειο, ψάχνετε για ένα εταιρικό δάνειο, προσωπικά
δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου, δάνειο σπουδαστών, δάνειο ενοποίησης,
μη εξασφαλισμένο δάνειο, επιχειρηματικό κεφάλαιο κλπ. Είστε τραπεζικό δάνειο ή οικονομικό
απόρριψη για έναν ή περισσότερους λόγους. Βρίσκεστε στο σωστό μέρος για να πάρετε ένα
λύση δανείου! Είμαι ιδιωτικός δανειστής, δανείζομαι σε εταιρείες και
άτομα με χαμηλό επιτόκιο και χαμηλό επιτόκιο 2%.
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: albakerloanfirm@gmail.com

Reply
avatar
7 Απριλίου 2018 στις 12:26 μ.μ. delete

Αγαπητοί αιτητές δανείου!

Σε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και τους ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες της ζωής. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας με τα παρακάτω στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: elenanino0007@gmail.com

Ονομα:
Απαιτούμενο ποσό δανείου:
Διάρκεια δανείου:
Αριθμός κινητού:

Σας ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
Έλενα

Reply
avatar
Ανώνυμος
14 Ιανουαρίου 2019 στις 2:27 μ.μ. delete

Γεια σας, χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Χρειάζεστε δάνειο για να χρηματοδοτήσετε κάποια από τις ανάγκες σας; Αν χρειάζεστε επειγόντως ένα δάνειο εντός 24 ωρών, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την Global Finance Group στο (globalfinancegroupinc@gmail.com)
 
Ο Όμιλος Global Finance είναι ένας παγκόσμιος δανειοδοτικός οργανισμός αφιερωμένος στην παροχή ταχείας εξασφάλισης και μη εξασφαλισμένων δανείων σε μετρητά σε ειδικευμένα άτομα και επιχειρήσεις με επιδοτούμενο επιτόκιο. Έχουμε βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλετε αίτηση μαζί μας, κάνετε αίτηση με μια αξιόπιστη εταιρεία που νοιάζεται για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα σας φροντίσουμε μέσα από όλη τη διαδικασία.

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ?

* ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ
* ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ
* ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ

Προσφέρουμε δάνεια από ελάχιστο εύρος 1.000 έως 10 εκατομμυρίων δολαρίων και διάρκεια δανείου 1 έως 30 ετών για την αποπληρωμή του δανείου (ασφαλής και μη εξασφαλισμένη).

Στόχος μας είναι να παρέχουμε άριστες επαγγελματικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Μην κρατάτε τα οικονομικά σας προβλήματα στον εαυτό σας για να μην είστε κύριος του χρέους ή οικονομικό άγχος, γι 'αυτό πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας γρήγορα για να λύσετε τις οικονομικές σας ανάγκες. Θα είναι μεγάλη μας χαρά όταν είστε οικονομικά σταθεροί.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Προσφορά Global Finance Loan, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή του αριθμού WhatsApp που ακολουθεί.
Email: (contact-globalfinance@protonmail.com)
Email: (globalfinancegroupinc@gmail.com)
WhatsApp: (+17722073517)

Ψάχνουμε για λέξη να σας ακούσει.

Reply
avatar
26 Ιανουαρίου 2019 στις 1:42 π.μ. delete

Καλή σας μέρα.

Υποβάλετε αίτηση για το δάνειο της Χιλιετίας, γρήγορη, αξιόπιστη και μακροπρόθεσμη πίστωση της επιλογής σας σε επιτόκιο 2%, χωρίς πιστωτικό έλεγχο, μην διστάσετε να υποβάλετε την αίτησή σας μέσω (martinlaurafinancefirm@gmail.com) η ευτυχία σας είναι αξιόπιστη μαζί μας.

Thansk!!!
WhatsApp: + 2348162551507

Reply
avatar
26 Ιανουαρίου 2019 στις 1:42 π.μ. delete

Καλή σας μέρα.

Υποβάλετε αίτηση για το δάνειο της Χιλιετίας, γρήγορη, αξιόπιστη και μακροπρόθεσμη πίστωση της επιλογής σας σε επιτόκιο 2%, χωρίς πιστωτικό έλεγχο, μην διστάσετε να υποβάλετε την αίτησή σας μέσω (martinlaurafinancefirm@gmail.com) η ευτυχία σας είναι αξιόπιστη μαζί μας.

Thansk!!!
WhatsApp: + 2348162551507

Reply
avatar
18 Μαΐου 2019 στις 3:37 μ.μ. delete

Γεια σε όλους!
Είμαι η Ήρα, που ζει σήμερα στην Πάτρα της Ελλάδας. Είμαι μια χήρα αυτή τη στιγμή με δύο παιδιά και ήμουν κολλημένη σε μια οικονομική κατάσταση τον Απρίλιο και έπρεπε να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες εταιρείες δανείων τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία, και οι περισσότερες τράπεζες μείωσαν την πίστωση μου. Αλλά όπως ο Θεός θα το είχε, εισήγαγα σε μια συνεταιριστική επιχείρηση από έναν άνθρωπο του Θεού έναν δανειστή ιδιωτικού δανείου ο οποίος μου έδωσε δάνειο 80.000 ευρώ και σήμερα είμαι ιδιοκτήτης επιχείρησης και τα παιδιά μου το κάνουν καλά αυτή τη στιγμή, πρέπει να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε επιχείρηση για να εξασφαλίσετε ένα δάνειο χωρίς εγγύηση, χωρίς πιστωτική επιταγή, χωρίς συνυπογράφο με μόνο επιτόκιο 2% και καλύτερα σχέδια αποπληρωμής και χρονοδιάγραμμα. Επικοινωνήστε με τον κ. Dante Paola μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: dantecooperativehelp@hotmail.com Δεν ξέρει ότι το κάνω αυτό, αλλά είμαι τόσο ευτυχισμένος τώρα και αποφάσισα να αφήσω τους ανθρώπους να μάθουν περισσότερα γι 'αυτόν και επίσης θέλω ο Θεός να τον ευλογήσει περισσότερο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: dantecooperativehelp@hotmail.com για γρήγορη συνομιλία ή whatsapp / +35677926593

Ευχαριστώ
Ήρα

Reply
avatar
12 Αυγούστου 2019 στις 2:46 π.μ. delete

Γεια σας, Χρειάζεστε ένα δάνειο; χρειάζεστε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης; Θα σας βοηθήσουμε να πάρετε ένα γρήγορο δάνειο μετρητών για να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%. Αυτό το πρόγραμμα χρηματοδότησης επιτρέπει σε έναν πελάτη να απολαμβάνει επιστροφή χαμηλού ενδιαφέροντος.

Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων, είτε πρόκειται για ιατρικούς λογαριασμούς, σχολικά τέλη, προκαταβολές πληρωμής, επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή απροσδόκητα προβλήματα μετρητών e.t.c. Η υπηρεσία μας είναι γρήγορη, ασφαλής, αξιόπιστη.

Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

Παρέχουμε 24 ώρες υποστήριξης παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην (financialmarketservice@gmail.com) και λάβετε μια απάντηση σε λίγα λεπτά.

Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε το δάνειό σας.

Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι που ακούμε από εσάς! Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανατροφοδοτήσεις, ερωτήσεις ή ανησυχίες, στείλτε μας μήνυμα μέσω e-mail
(financialmarketservice@gmail.com)
(financialmarketservice@gmail.com)
 

Θερμές
Charles Armstrong

Reply
avatar
19 Σεπτεμβρίου 2019 στις 2:16 π.μ. delete

γεια σας

Είσαι σε οποιαδήποτε οικονομική δυσκολία; Αν ναι! Επικοινωνήστε με την Star Finance Για μικρά και μεγάλα ποσά δανείων. Προσφέρουμε όλα τα είδη δανειακών υπηρεσιών για να καλύψουμε τις οικονομικές σας ανάγκες όπως:

Προσωπικό δάνειο,
Δάνειο σταθεροποίησης χρέους,
επιχειρηματικών κεφαλαίων,
επιχειρηματικό δάνειο,
εκπαιδευτικό δάνειο,
Αρχική δάνειο με χαμηλό επιτόκιο 2%.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: starfinancials101@gmail.com

Η ικανοποίησή σας και η οικονομική επιτυχία σας είναι ο Σκοπός μας και η δουλειά σας μαζί μας θα είναι μια καλή εμπειρία.

Δικος σου
Σαμουήλ Ντέιβιντ
starfinancials101@gmail.com

Reply
avatar
19 Σεπτεμβρίου 2019 στις 2:17 π.μ. delete

γεια σας

Είσαι σε οποιαδήποτε οικονομική δυσκολία; Αν ναι! Επικοινωνήστε με την Star Finance Για μικρά και μεγάλα ποσά δανείων. Προσφέρουμε όλα τα είδη δανειακών υπηρεσιών για να καλύψουμε τις οικονομικές σας ανάγκες όπως:

Προσωπικό δάνειο,
Δάνειο σταθεροποίησης χρέους,
επιχειρηματικών κεφαλαίων,
επιχειρηματικό δάνειο,
εκπαιδευτικό δάνειο,
Αρχική δάνειο με χαμηλό επιτόκιο 2%.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: starfinancials101@gmail.com

Η ικανοποίησή σας και η οικονομική επιτυχία σας είναι ο Σκοπός μας και η δουλειά σας μαζί μας θα είναι μια καλή εμπειρία.

Δικος σου
Σαμουήλ Ντέιβιντ
starfinancials101@gmail.com

Reply
avatar
Ανώνυμος
6 Σεπτεμβρίου 2020 στις 9:45 μ.μ. delete

Ήταν απίστευτο που πήρα ένα δάνειο 50.000 €. Χαίρομαι που πήρα ένα δάνειο από έναν δανειστή που με βοήθησε με το δάνειο μου. Δοκίμασα άλλη υπηρεσία, αλλά δεν μπορούσα ποτέ να λάβω δάνειο από αυτές τις υπηρεσίες. Μερικά από αυτά θα μου ζητήσουν να συμπληρώσω πολλά έγγραφα και δεν θα τελειώσει καλά στο τέλος της ημέρας. Αλλά είμαι χαρούμενος μετά τη συνάντηση με την κα Έλενα Νίνο. Μπόρεσα να πάρω το δάνειο των 50.000 €. Τώρα η επιχείρησή μου πηγαίνει καλά και θέλω να πω σε όλους σήμερα γιατί είναι γρήγορες, 100% αξιόπιστες και αξιόπιστες. Τώρα πληρώνω το δάνειο που έλαβα από την εταιρεία Aiden Tyler Finance Home. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους και να μην χάνετε χρόνο. email: elenanino0007@gmail.com

Reply
avatar
18 Μαρτίου 2021 στις 12:33 π.μ. delete

Είστε επιχειρηματίας, βιομηχανικός, έμπορος ή οποιοδήποτε άλλο άτομο με οικονομικά προβλήματα. Θέλετε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, θέλετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, έχετε χρέη για αποπληρωμή, τότε, η υπηρεσία Wang Lee Loan Service είναι η απάντηση στις ερωτήσεις σας, Έχετε πλέον το μόνο άτομο που μπορεί να σας βοηθήσει. Αυτός είναι ο άντρας κ. Wang Lee., Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: wangleetitleloanservice355@gmail.com και θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Reply
avatar
30 Ιανουαρίου 2022 στις 12:43 π.μ. delete

Γεια σας κύριε/Κυρία
Προσφέρουμε δάνεια από: 10.000 έως 9.500.000 € με επιτόκιο 2%.
Ξέρετε ότι απαγορεύεται ο δανεισμός.
Πρέπει να πάρετε ένα δάνειο, να δώσετε προσοχή στους τομείς στους οποίους μπορούμε.
Για να σε βοηθησω:
* Οικονομικά
* Εταιρικό δάνειο
* Στεγαστικά δάνεια
* Επενδυτικά δάνεια
* Δάνεια αυτοκινήτου
* Ενοποίηση χρέους
* Πιστωτικό όριο
* Δεύτερη υποθήκη
* Επαναγορά πίστωσης
* Προσωπικά δάνεια
*Φοιτητικό δάνειο
Ψάχνετε για ένα έργο και χρειάζεστε χρηματοδότηση, χρειάζεστε χρήματα για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, χρήματα για να επενδύσετε στην επιχείρηση.
επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

Reply
avatar
29 Μαρτίου 2022 στις 4:38 μ.μ. delete

Γεια σας κύριε/Κυρία
Προσφέρουμε δάνεια από: 10.000 έως 9.500.000 € με επιτόκιο 2%.
Ξέρετε ότι απαγορεύεται ο δανεισμός.
Πρέπει να πάρετε ένα δάνειο, να δώσετε προσοχή στους τομείς στους οποίους μπορούμε.
Για να σε βοηθησω:
* Οικονομικά
* Εταιρικό δάνειο
* Στεγαστικά δάνεια
* Επενδυτικά δάνεια
* Δάνεια αυτοκινήτου
* Εξυγίανση χρέους
* Πιστωτικό όριο
* Δεύτερη υποθήκη
* Επαναγορά πίστωσης
* Προσωπικά δάνεια
*Φοιτητικό δάνειο
Ψάχνετε για ένα έργο και χρειάζεστε χρηματοδότηση, χρειάζεστε χρήματα για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, χρήματα για να επενδύσετε στην επιχείρηση.
επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

Reply
avatar
15 Σεπτεμβρίου 2022 στις 2:34 μ.μ. delete

Καλημέρα

Email: antonio.gaetano@outlook.com

Ατομικές προσφορές μετρητών από 2.000 € έως 5.200.000 €, με επιτόκιο
το επιτόκιο επιστρέφεται 2% για μια περίοδο μεταξύ 2 και 30 ετών.
έγγραφα που πρέπει να παρέχονται. antonio.gaetano@outlook.com
Whtsapp: +351913827705

Reply
avatar
20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:49 μ.μ. delete

BUSINESS LOAN PERSONAL LOAN HERE APPLY NOW WhatsApp No:+918929509036 financialserviceoffer876@gmail.com Dr. James Eric

Reply
avatar
24 Μαρτίου 2023 στις 2:47 μ.μ. delete

Γεια σε όλους, είμαι πολύ ενθουσιασμένος σήμερα. Είδα σχόλια από άτομα που είχαν ήδη λάβει δάνειο από το loancreditinstitutions00@gmail.com και μετά αποφάσισα να εγγραφώ με βάση τις συστάσεις τους. Πριν από λίγες ώρες επιβεβαίωσα συνολικά 10.000 ευρώ που είχα ζητήσει από τον δικό μου τραπεζικό λογαριασμό. Αυτά είναι πραγματικά υπέροχα νέα, και συμβουλεύω όποιον χρειάζεται πραγματικό δάνειο να υποβάλει αίτηση μέσω email: loancreditinstitutions00@gmail.com ή whatsapp της στο +393509811524...

Reply
avatar
12 Ιανουαρίου 2024 στις 5:28 μ.μ. delete

ΔΑΝΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ

Προσφέρουμε σοβαρά και τίμια δάνεια σε περίπτωση πραγματικής ανάγκης για πίστωση ή χρηματοδότηση των τρεχόντων έργων σας και στην τιμή των χρημάτων.
Είμαστε μια χρηματοοικονομική εταιρεία που βοηθά τον κόσμο να χρηματοδοτηθεί και προσφέρουμε βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια από 2.000 €/CZK έως 996.000 €/CZK με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3% ετησίως.
Είμαστε η καλύτερη χρηματοοικονομική εταιρεία που παρέχει διαδικτυακά δάνεια εδώ και 29 χρόνια.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας...

Email: vitefinance@seznam.cz

Ελπίζουμε να ακούσουμε νέα σας σύντομα.

Reply
avatar