ΠΡΟΣΟΧΗ: Όχι το Facebook δεν θα χρεώνει για να μείνει ο λογαριασμός σας ιδιωτικός








Σχεδιάζει το Facebook να χρεώνει τους χρήστες 9 δολάρια σαν “χρυσό συνδρομή” για να κρατήσουν τους λογαριασμούς τους ιδιωτικούς;


Όχι φυσικά.

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, δεν έχει σκοπό να χρεώσει τα μέλη του.
Όμως οι απατεώνες ισχυρίζονται κάτι άλλο:

Είναι επίσημο! Έχει δημοσιευθεί στα μέσα ενημέρωσης. Το Facebοok έχει μόλις κυκλοφόρησε την τιμή εισόδου: £ 5.99 για να κρατήσετε την κατάστασής σας ρυθμισμένη στο “ιδιωτική.”
Εάν επικολλήσετε αυτό το μήνυμα στη σελίδα σας, προσφέρεται δωρεάν, αν όχι αύριο, όλες σας οι δημοσιεύσεις θα είναι δημόσιες. Ακόμη και τα μηνύματα που έχουν διαγραφεί ή οι φωτογραφίες που έχετε απαγορεύσει την εμφάνισή τους. Μετά από όλα, δεν κοστίζει τίποτα για μια απλή αντιγραφή και επικόλληση.

Όχι, μια «απλή αντιγραφή και επικόλληση” δεν κοστίζει τίποτα εκτός του ότι θα γεμίσει το Facebook από την ψευδή είδηση.
Το Faceboοk φυσικά δεν απείλησε ποτέ κανένα (ζητώντας μάλιστα και λύτρα) να εμφανίσει τις κρυφές του δημοσιεύσεις στο ευρύ κοινό. Ίσα ίσα που ο CEO του Mark Zuckerberg, έχει αναφέρει ότι η υπηρεσία θα είναι πάντα δωρεάν.

Έτσι αν βρεθείτε μπροστά σε ένα τέτοιο μήνυμα, καλό θα ήταν αντί να το αντιγράψετε και να το επικολλήσετε, να το διαγράψετε ή να το αναφέρετε.

Η αντιγραφή και η επικόλληση δεν έχει κανένα απολύτων νόημα, εκτός του ότι ίσως ο φαρσέρ θα βλέπει το μήνυμα του να εξαπλώνεται και θα γελάει.

iguru.gr



Το διαβάσαμε από το: ΠΡΟΣΟΧΗ: Όχι το Facebook δεν θα χρεώνει για να μείνει ο λογαριασμός σας ιδιωτικός http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/09/facebook_30.html#ixzz3nDr6YpXN

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »