ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Αυτή η γυναίκα έχασε το μάτι της από κάτι που όλοι χρησιμοποιούμε.Δεν είναι μυστικό πως το γκλίτερ είναι μία από τις πιο εκνευριστικές ουσίες στον πλανήτη.
Σίγουρα μπορεί να αναδείξει τα νύχια ή μία χειροτεχνία, αλλά είναι ότι πιο δύσκολο να βγάλεις από το δέρμα. Η εμπειρία όμως μιας γυναίκας με το γκλίτερ, ξεπέρασε κατά πολύ τον εκνευρισμό και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά τρομακτικό.

Όταν τακτοποιούσε τα πράγματα αφού είχε τελειώσει τις χειροτεχνίες με την κόρη της, η Erica Diaz έριξε κατά λάθος ένα κομμάτι γκλίτερ στο μάτι της. Εξαιτίας αυτού, κόπηκε ο κερατοειδής χιτώνας και προκλήθηκε μόλυνση που οδήγησε στην τύφλωση του ματιού της.

Έχει καταγράψει όσα έχει περάσει τον τελευταίο χρόνο στο προφίλ της στο Imgur. ( Οι φωτογραφίες είναι αρκετά σοκαριστικές.)

Έκανε 2 αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις κερατοειδή (στην μία εκ των δύο ξύπνησε στη μέση της διαδικασίας) και έφτασε πολύ κοντά στο να πάθει σηψαιμία – κάτι που δεν ήθελαν να ρισκάρουν με τίποτα οι γιατροί. Αναγκάστηκαν έτσι να αφαιρέσουν εντελώς το μάτι της και τώρα έχει βάλει ένα προσθετικό στη θέση του.

Επίσης, έχασε αρκετά μαλλιά, τα φρύδια και τις βλεφαρίδες της από τις θεραπείες κάνοντας την ιστορία της ακόμα πιο θλιβερή. Και όλα αυτά από ένα μικροσκοπικό κομμάτι γκλίτερ.
Εκτός από όσα έχει περάσει, η ασφαλιστική της αρνείται να πληρώσει τα έξοδα για την ιατροφαρμακευτική της περίθαλψη. Ευτυχώς έχει δημιουργηθεί μία σελίδα GoFundMe για να μαζευτούν χρήματα για να πληρώσει τις πολυδάπανες θεραπείες.

Ακόμα και μετά από όλα αυτά, καταφέρνει να μην χάνει το χιούμορ της και να μιλάει για την κατάστασή της αστειευόμενη. Το μήνυμα που έχει να δώσει είναι πολύ δυνατό: «Σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ, να φοράτε προστασία για τα μάτια όταν χρησιμοποιείτε γκλίτερ.»
Πηγή

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2016/04/blog-post_456.html#ixzz45WIpwR3n

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »