Η παγίδα του WiFi μας «κρατάει» μακριά από την Πηγή της δύναμης μας ..





Με την ηλεκτρομαγνητική χρήση του Wi-Fi όλη τη νύχτα μες το σπίτι μας, ή του κινητού τηλεφώνου δίπλα στο κεφάλι μας, ακόμα και αν είναι μακριά, δεν μπορούμε να κοιμηθούμε πλέον και να φτάσουμε στο βαθύτερο σημείο του ύπνου και της ανάπαυσης μας. Αυτό το σημείο ανάπαυσης είναι πολύ σημαντικό γιατί συνδεόμαστε με την Πηγή…. με το Θεό…. και η Πηγή είναι που μας επαναφορτίζει.

Το WiFi και άλλα ηλεκτρονικές συσκευές μέσα στο σπίτι αλλά και στη γειτονιά μας λειτουργούν ασταμάτητα μέρα και νύχτα. Ιδίως τη νύχτα δημιουργούνται ελλείψεις ενέργειά που μας ανανεώνουν. Τα συγκεκριμένα ηλεκτρομαγνητικά παράσιτα εμποδίζουν αυτή την σωματική και πνευματική επαναφόρτιση. Τα ηλεκτρομαγνητικά παράσιτα εμποδίζουν την «επαφή και συντήρηση» και κλέβουν την ενέργεια μας με αποτέλεσμα να κοιμόμαστε αλλά να μην ξεκουραζόμαστε καθόλου…. Ο ύπνος μας δεν φτάνει και την επόμενη ημέρα είμαστε ράκος λόγω του ιού των υπολογιστών που δρα ανενόχλητα και επί 24ώρου βάσης.


Έχουν γίνει πολλά πειράματα για την λειτουργία του ηλεκτρομαγνητισμού επάνω στους ανθρώπους, στα ζώα και τα φυτά…. δεν τους συμφέρει όμως να μας πουν ότι η λειτουργία τους επάνω μας είναι καταστρεπτική και μας εκφυλίζει σαν ανθρώπινο είδος. Εκτός από τον καθημερινό έλεγχο μας με την αποθήκευση όλων των προσωπικών μας στοιχείων κάθε 4 λεπτά στο Κλάουντ…το WiFi πολεμάει την σύνδεση μας με την Πηγή που είναι ζωτικής σημασίας για την σωματική και πνευματική μας αντοχή. Έτσι ο εκφυλισμός μας έχει πάρει μια αρνητική πορεία για την εξέλιξή μας .

Η γενιά μας έχει συνηθίσει στην Σμαρτ τεχνολογία και όλες οι νέες παγίδες σαν το WiFi μπήκαν μέσα στο σπίτι μας απο την «κεντρική είσοδο»…Μπήκαμε στη διαδικασία να πληρώνουμε για την αποδυνάμωση μας και χάσαμε την ποιότητα του ύπνου μας…όλες οι καατστροφικές συνέπειες είναι γνωστές από πολλά χρόνια πριν…

Κλείστε το WiFi τη νύχτα, και αγοράστε ένα ξυπνητήρι….κρατήστε το Σμαρτ τηλέφωνό σας μακριά από το υπνοδωμάτιο σας ή κλείστε το τελείως τη νύχτα…!

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα

http://katohika.gr/gn-blog/pagida-tou-wifi-mas-krataei-makria-apo-tin-pigi-tis-dinamis-mas/

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »