Ο «ανάπηρος» ζητιάνος, έκρυβε τα πόδια του μέσα στο… εσώρουχο του – Τον ξεγύμνωσαν οι περαστικοί (Video)
Αντί για παντελόνι φορούσε ένα σαλβάρι. Τα πόδια του φαινόντουσαν κωλοβωμένα από τα γόνατα και κάτω.Ο κόσμος σταματούσε και έριχνε κάτι από τον οβολό του, μέσα στο ποτηράκι του.

Μέχρι που κάποιος αντιλήφθηκε πως ο «ανάπηρος» ζητιάνος δεν ήταν και τόσο ανάπηρος, αλλά ένας υγιής, υγιέστατος και αρτιμελής άνδρας που κορόιδευε τους πάντες.

Κάτω από το φαρδύ σαλβάρι φορούσε ένα ακόμη φαρδύτερο εσώρουχο. Εκεί… έκρυβε με τέχνη τα πόδια του. Τα είχε διπλώσει το ένα πάνω στο άλλο και τα είχε περάσει μέσα από το εσώρουχο. Διακρίνονταν μόνο τα γόνατα τα οποία έμοιαζαν κομμένα.
Για να γίνει ακόμη πιο πιστευτός είχε φτιάξει ένα αυτοσχέδιο αναπηρικό καροτσάκι. Μια πλάκα ξύλου με 4 ρόδες επάνω στην οποία είχε ξαπλώσει μπρούμυτα. Για να μετακινείται κουνούσε τα χέρια του.

Κάποια στιγμή λοιπόν οι περαστικοί κατάλαβαν το κόλπο του. Ένας από αυτούς του όρμησε, τράβηξε το σαλβάρι και αποκάλυψε την απατεωνιά. Ο επαίτης μάλιστα δεν μπορούσε να σηκωθεί και να τρέξει αφού τα πόδια του ήταν ουσιαστικά «σφηνωμένα» μέσα στο εσώρουχο του.


Read more: http://www.oparlapipas.com/2016/07/video_2.html#ixzz4DEQJbyLl

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

1 σχόλια:

σχόλια
3 Ιουλίου 2016 - 10:33 π.μ. delete

Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο; όνομα της εταιρείας μας είναι η Σιών Financial Services Limited, δίνουμε από τα δάνεια προς ενδιαφερόμενους πελάτες που αναζητούν για δάνεια για τη βελτίωση της ζωής τους, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε ποσό του δανείου. Ελάχιστο ποσό που δανείζουν είναι $ 5.000. Μέγιστο ποσό που δανείζουν είναι $ 20 εκατομμύρια δολάρια. Το ετήσιο επιτόκιο είναι 3%. Για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες, Email: zionfinance01@gmail.com

Reply
avatar