ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΟΝΕΙΣ! – Προσπάθησαν να απαγάγουν 10χρονο μαθητή…










Στην αποκάλυψη ότι άγνωστοι επιχείρησαν να απαγάγουν ένα μικρό αγόρι από το Φανάρι της Ροδόπης την στιγμή που πήγαινε στο σχολείο του προέβη προπονήτρια Αθλητικού Συλλόγου Κομοτηνής μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής.






Το περιστατικό συνέβη το πρωί της περασμένης Πέμπτης, στο χωριό του Φαναρίου. «Το παιδί δέχθηκε επίθεση από αγνώστους. Δεν ξέρουμε πού θα βρισκόταν τώρα, αν δεν αντιδρούσε και δεν τρεπόταν σε φυγή» δηλώνει η καταγγέλλουσα και σημειώνει ότι προβαίνει στην γνωστοποίηση του περιστατικού αυτού μετά από επιθυμία της μητέρας του μικρού αγοριού. Σύμφωνα με εκείνη «Το πλησίασαν άγνωστοι, την ώρα που πήγαινε στο σχολείο, δεν ήθελαν να του κλέψουν την τσάντα ή το χαρτζιλίκι του, αλλά επέμεναν να μπει το παιδί στο αυτοκίνητο. Μάλιστα, τραβώντας το προς το όχημα του προξένησαν αμυχές στο λαιμό και πόνο στα πλευρά του» γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από την εξέταση του ιατροδικαστή.

«Μου το κοινοποίησε η μητέρα με την παράκληση να κάνω έκκληση ώστε να προσέχουν οι γονείς περισσότερο» λέει η προπονήτρια του μικρού. Παράλληλα, η ίδια σημειώνει «Οι γονείς πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους. Βοηθήστε τα παιδιά σας. Κάντε τα πιο δυνατά, ψυχικά και σωματικά».

Πηγή

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »