ΕΦΕΤ: Ποιο γλύκισμα με γεύση σοκολάτα αποσύρθηκε







Ο ΕΦΕΤ (efet.gr) έκανε γνωστό ότι προχωρά την ανάκληση του γλυκίσματος με γεύση σοκολάτα με την εμπορική ονομασία «Frutomania σοκολάτα» της ΜΕΒΓΑΛ.




Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο υποδοχής καταγγελιών πολιτών, ζήτησε και ήδη έχουν ξεκινήσει σχετικοί έλεγχοι, για την άμεση ανάκληση/απόσυρση της συνολικής ποσότητας της παρτίδας που αφορά στο προϊόν «γλύκισμα με γεύση σοκολάτα», με την εμπορική ονομασία «Frutomania σοκολάτα», με ημερομηνία ανάλωσης μέχρι 19/3, σε πολυσυσκευασία των 3×140 γρ. έκαστο, στο οποίο διαπιστώθηκε αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτήρων (οσμή, υφή).

Το συγκεκριμένο προϊόν παράγεται από την εταιρεία ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ και διατίθεται στη λιανική πώληση.



Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του ανωτέρω προϊόντος από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι σε συνεργασία και με την παραγωγό εταιρεία. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν.


http://www.tilegrafima.gr/diatrofi/efet-poio-glykisma-me-gefsi-sokolata-aposyrthike/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »