ΕΟΦ : Προειδοποίηση για κρέμα που διακινείται μέσω διαδικτύου






Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) με επίσημη ανακοίνωσή του σημειώνει ότι μέσω του διαδικτύου διαφημίζεται και διακινείται το προϊόν Focallure Herbal Cream
Focallure Herbal Cream



Ο Ε.Ο.Φ. ανακοινώνει ότι μέσω του διαδικτύου, διαφημίζεται και διακινείται το προϊόν Focallure Herbal Cream.
Το Focallure Herbal Cream δηλώνεται ως απόλυτα φυτικό. Εργαστηριακές αναλύσεις όμως αποδεικνύουν ότι αυτή η κρέμα περιέχει το γλυκοκορτικοειδές, betamethasone – 17 – valerate, που αποτελεί φαρμακευτική δραστική ουσία χωρίς να δηλώνεται στην επισήμανση.
Eφιστάται η προσοχή των καταναλωτών ώστε σε περίπτωση που έρθει στη κατοχή τους το παραπάνω προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.
Επισημαίνεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες πηγές, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή, καθώς δεν διασφαλίζεται η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

1 σχόλια:

σχόλια
9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 9:12 μ.μ. delete

Γεια σας φίλοι, απλά θέλω να σας συστήσω σε μια καλή εταιρεία δανείων όπου πήρα το δάνειό μου των 270.000,00 € μέσω του email τους όταν έψαχνα για δάνειο για να πληρώσω τους λογαριασμούς μου και να συνεχίσω τη ζωή μου, τότε ένας φίλος μου έδωσε τα στοιχεία της εταιρείας που Επικοινώνησα μέσω αυτού του email: christharmonyloanfund@gmail.com

Reply
avatar