Το Αντάρτικο του στόλου στο Πεντάγωνο ..Το Γένος των Ελλήνων και η δήθεν ''Υπουργοποίηση '' Κωσταράκου !




Αφού τσίριξε ,ποδάρησε αλλά δεν του πέρασε του Βενιζέλου δεν συγχώρησε βέβαια ποτέ του Α/ΓΕΕΘΑ Κωσταράκου για εκείνο το tweet που απλά ο Αρχηγός μίλησε για το αυτόνοητο ...Οτι οι Αξιωματικοί πρέπει να είναι Έλληνες το Γένος !




Αφού το έψαξε να δει αν είναι νόμιμο το να έχει ο Αρχηγός twitter ,εδώ έχει ακόμη κα ο Πάπας και αφού δεν του πέρασε να επιβάλει τον Ναύτη ώς Αρχηγό ...Γνωστό απο την θητεία του σε γραφεία Υπουργών αλλά και επιλογή του, επαναφοράς από τους Αποστράτους ...Ξεκίνησαν το Αντάρτικο στο Πεντάγωνο !




Το Αντάρτικο του Στόλου όπως το διαρρέουν στις γωνιές και στους διαδρόμους του Πενταγώνου !



Αφύ δεν πέρασαν ακόμη και οι διαρροές οτι ο Α/ΓΕΕΘΑ έφταιγε για τις μειώσεις των ενεργεία ,αλλά και των Αποστρατεία Αξιωματικών άρχισαν το πριόνισμα !




Ποιος δεν θυμάται ως πρώην Α/ΓΕΝ τον ναύαρχο Ελευσινιώτη ; Αλήθεια πότε και που αντέδρασε ακόμη και ώς υφυπουργός ; Ακόμη και σήμερα αμφιβάλει κανείς οτι είναι το μάτι και το αυτί του Βενιζέλου στο Πεντάγωνο ;




Βγήκε να υπερασπιστεί τον Α/ΓΕΕΘΑ όταν έγραφε για τα αυτονόητα για το Γένος των Υποψηφίων στις Στρατιωτικές Σχολές ; Αχός βαρύς ακούγεται αλλά ούτε άσφαιρα δεν έπεσαν !




Αφού δεν έπιασε ούτε και αυτό ξεκίνησαν το ''πριόνισμα '' απο μέσα, εύκολα βρίσκεις νοματαίους και αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα σε όλους εμάς γιατί οι Πολιτικοί για να πετύχουν τους σκοπούς τους δεν σταματάνε μπροστά σε τίποτα !



Ποιος θα μπει εμπόδιο στον Βενιζέλο και το Γένος ; Το ναυτικό δίδυμο ;




Να θυμηθούμε τι πάθαμε όταν Απόστρατοι κομματικοί επανήλθαν στην ενεργό υπηρεσία ; Να θυμηθούμε τα Ίμια ή τον θάνατο του Ηλιάκη όταν αφήσαμε τον Τούρκο που τον σκότωσε ..Για χάριν της ειρήνης ! Με εντολή πολιτικών !




Αν είναι να επαναφέρουμε Στρατιωτικούς απο την αποστρατεία στην ενέργεια για να μας χρωστάνε χάρη και όχι μόνο , και μετά να τους κάνουμε σν τα μούτρα μας ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε !




Όσο για την δήθεν προαγωγή του Α/ΓΕΕΘΑ σε υφυπουργό αυτά είναι παλιά κόλπα απο τους συντρόφους του ΠΑΣΟΚ από αυτά είναι πια και ξεπερασμένα αλλά και έχουν μετακομίσει κατά Σύριζα μεριά !



Ούτε βέβαια κάποιοι πιστεύουν οτι θα τσιμπήσουν οι Στρατιωτικοί επειδή θα πει ένα καλό λόγο ο Στουρνάρας ,ο Ρουπακιώτης αλλά και ο Μπαρμπα Κουβέλης ... Κρίμα νόμιζα ότι είχαν καινούργιες μεθόδους στο ΠΑΣΟΚ ...Για αυτό και το 6 % στις δημοσκοπήσιες με το ζόρι βγαίνει !!!




Το γέλιο που έπεσε στο Πεντάγωνο μετά τις ΄΄σοβαρές πληροφορίες περι υπουργοποίησης Κωσταράκου δεν περιγράφεται ...
http://www.veteranos.gr/2013/04/blog-post_3509.html

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »