4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον προστάτη
Είναι ένα κείμενο που πρέπει να διαβάσουν όχι μόνο οι άνδρες αλλά και οι γυναίκες που οι άνδρες τους είναι διστακτικοί στο να πάνε στο γιατρό για να κοιτάξουν τον προστάτη τους. Θα σας παρουσιάσουμε 4 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τον προστάτη. Για παράδειγμα, πρέπει να πανικοβληθούμε εάν ο προστάτης μας είναι διευρυσμένος; Και πως πρέπει να αντιδράσουμε; Στο επιστημονικό άρθρο που ακολουθεί τα 4 tips για τον προστάτη θα λύσουν πολλές απορίες σας.

- Ένας διευρυσμένος προστάτης δεν προκαλεί πάντα συμπτώματα.Επίσης, η σοβαρότητα των συμπτωμάτων δεν έχει σχέση πάντα με το μέγεθος του προστάτη
- Δεν οφείλονται στον προστάτη,όλα τα συμπτώματα στην ούρηση.Η αιματουρία, η ακράτεια, η συχνουρία, ο πόνος, μπορεί να οφείλονται στην κύστη ή τα νεφρά.
- Ο κίνδυνος καρκίνου του προστάτη δεν αυξάνεται. Άνδρες με καλοήθη υπερπλασία του είναι δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο πιθανό να εκδηλώσουν καρκίνο
- Ένα υψηλό επίπεδο PSA βρίσκεται σε άτομα με καρκίνο του προστάτη. Πρέπει να τονιστεί ότι οι περισσότεροι άνδρες με συμπτώματα προστάτη ,δεν έχουν καρκίνο του προστάτη. (iatropedia)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »