Προειδοποίηση Apple: ανταλλάξτε τώρα τους φορτιστές iPhone για λόγους ασφαλείας
Η Apple εξέδωσε μόλις ανακοίνωση η οποία προσκαλεί τους καταναλωτές να ανταλλάξουν τα τροφοδοτικά USB που ανήκουν σε μια συγκεκριμένη παρτίδα (δείτε παρακάτω) για λόγους ασφαλείας, εξαιτίας της υπερθέρμανσής τους.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, που είναι διαθέσιμη και στα Ελληνικά, το εν λόγω προβληματικό τροφοδοτικό ”συνόδευε όλα τα μοντέλαiPhone 3GS, iPhone 4 και iPhone 4s που εστάλησαν την περίοδο Οκτώβριος 2009 έως Σεπτέμβριος 2012″ στην Ευρωπαϊκή Αγορά.

Το προβληματικό τροφοδοτικό:Το επανασχεδιασμένο τροφοδοτικό που το αντικαθιστά:Αρκετές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένες παρτίδες τροφοδοτικών που συνόδευαν τα άνωθι μοντέλα iPhone ή πωλούνταν ξεχωριστά ως αξεσουάρ, υπολογίζονται σε αρκετά εκατομμύρια, άρα πρόκειται για μια μεγάλης κλίμακας ενέργεια της εταιρείας, που θα ξεκινήσει στις 18 Ιουνίου 2014.

Σχετικά με τη διαδικασία ανταλλαγής, η ανακοίνωση αναφέρει:

“Να φέρετε το προβληματικό τροφοδοτικό σε ένα συνεργαζόμενο εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις της Apple. Από τις 18 Ιουνίου 2014, θα συμμετέχουν επίσης οι Συνεργάτες παροχής ασύρματων υπηρεσιών. Θα χρειαστεί να επαληθεύσουμε τον σειριακό αριθμό του iPhone σας ως μέρος της διαδικασίας ανταλλαγής, οπότε να έχετε το iPhone σας μαζί σας.

Το προβληματικό τροφοδοτικό θα απορριφθεί με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.”

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »