Κορωνοϊός: Τι τρόφιμα να αγοράσετε αν χρειαστεί να μπείτε σε 14ήμερη καραντίνα






Η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας, μας αναγκάζει να πάρουμε έκτακτα μέτρα, ώστε να είμαστε όλοι έτοιμοι σε περίπτωση που χρειαστεί να μείνουμε στο σπίτι για 2 εβδομάδες.


Στόχος,
να μην ξεμείνετε από φαγητό, σε περίπτωση που είτε έχετε αρρωστήσει και δεν μπορείτε να βγείτε έξω, είτε ανήκετε σε ευπαθείς ομάδες που πρέπει να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους. Συγκεντρώσαμε λοιπόν, χρήσιμες συμβουλές για να κάνετε τις αγορές σας στα καταστήματα χωρίς να χρειαστεί να καταφύγετε σε υπερβολές, αλλά και να προετοιμάσετε σωστά τα γεύματα σας.

Επιλέξτε προϊόντα μακράς διαρκείας
Μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες και κατεψυγμένα προϊόντα είναι ιδανικά για να προετοιμάζετε εύκολα καθημερινά γεύματα, χωρίς να έχετε το άγχος ότι πρέπει να τα καταναλώσετε γρήγορα για να μην χαλάσουν.


Βέβαια, δεν εννοούμε να αδιεάσετε τα ράφια του σουπερμάρκετ, αλλά να υπολογίσετε με προσοχή και σύνεση πόσα πακέτα θα χρειαζόσασταν για αυτό το διάστημα, λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν θα τρώτε κάθε μέρα κάτι από αυτά. Με 4 πακέτα από μακαρόνια, ρύζι και όσπρια στο ντουλάπι, 5-6 κονσέρβες από ψάρια και ντοματάκια, καθώς και 3-4 πακέτα από κατεψυγμένα λαχανικά και θαλασσινά έχετε καλυφθεί.


Προμηθευτείτε σνακ
Μπορεί να κλειστείτε μέσα για 14 ημέρες και να μην καταναλώνετε πολλή ενέργεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει και ότι δεν θα πεινάτε. Εκτός από φαγητά, καλό είναι να έχετε στα ντουλάπια και το ψυγείο και σνακ, όπως ξηρούς καρπούς, μπάρες δημητριακών, αλλαντικά, τυρί, φρούτα και συσκευασμένους χυμοί φρούτων, που θα σας παρέχουν πρωτεΐνη, υδατάνθρακες και βιταμίνες.

Βάλτε στην κατάψυξη κρέας και ψάρι
olivemagazine.gr

https://hellas-now.com/koronoios-exypnes-agores-promitheies-14imeri-karantina/

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

3 σχόλια

σχόλια
Ανώνυμος
19 Μαρτίου 2020 στις 12:13 π.μ. delete

Χαιρετίζουμε όλους και καλωσορίζουμε την Avants Loan INC, Είμαστε μια ομάδα οικονομικής υποστήριξης που προωθεί τα διεθνή οικονομικά για οποιοδήποτε ποσό τραπεζικών εργαλείων. Οι υπηρεσίες μας είναι γρήγορες και αξιόπιστες. τα δάνεια εγκρίνονται μέσα σε 24-48 ώρες από την επιτυχία της εφαρμογής. Προσφέρουμε δάνεια από μια ελάχιστη σειρά $ 2.000 έως ένα μέγιστο των 50 εκατομμυρίων δολαρίων με προσιτό επιτόκιο 3% για διάρκεια δανείου 1 έως 30 ετών για την αποπληρωμή του δανείου. Ο στόχος του Ομίλου Avant είναι να σας παρέχει εξαιρετικές επαγγελματικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Η αίτηση για δάνειο είναι άγχος δωρεάν, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία δανεισμού {avants.loan@gmail.com} {av_ant@outlook.com}

Με την Avant προσωπική και businessloan μπορείτε να βασιστείτε σε μια κληρονομιά της υπηρεσίας και της αξιοπιστίας, που σας βοηθούν να μετατρέψετε τα όνειρα σε πραγματικότητες. Εφαρμόστε και λάβετε γρήγορα μια απόφαση χωρίς να σας ενοχλεί η βαθμολογία σας ή η οικονομική κρίση στην οποία βρεθήκατε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να πάρετε δάνειο. Σας ευχαριστώ
Στείλτε μας email στο: {av_ant@outlook.com}
Στείλτε μας email στο {avants.loan@gmail.com}
Κλήση / Τιτίβισμα +14092062954
Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε

Reply
avatar
19 Μαρτίου 2020 στις 4:52 μ.μ. delete

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ LIGHTSTREAM©


LIGHTSTREAM η καλύτερη εταιρεία δανείου σε απευθείας σύνδεση είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που έχετε αναζητήσει χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί εργασία χωρίς κρυφές πληρωμές.Έχετε ενοχληθεί από πού να πάρετε ένα δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής σας βαθμολογίας; ή ανησυχείτε για το δανεισμό στο διαδίκτυο.

Μην ανησυχείτε πια επειδή το LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο μόλις 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, στεγαστικά δάνεια, δάνεια σπουδαστών, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευής, στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων και κ.λπ.

Η LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας σε όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοι μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε ένα δάνειο εντός 24 ωρών.
Μην διστάσετε, μην αφήσετε το οικονομικό σας βάρος να σας πνιγεί. Μην αφήνετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτή την επιχείρηση, να σας στερήσει από αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες ηλεκτρονικές διευθύνσεις μας

Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

LIGHTSTREAM©2020

Reply
avatar
1 Μαΐου 2020 στις 1:13 μ.μ. delete

Χαίρετε

Χρειάζεστε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης για να λύσετε τις οικονομικές σας ανάγκες; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2.000 έως 50.000.000,00 ευρώ, είμαστε αξιόπιστοι, ισχυροί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς πιστωτικό έλεγχο και προσφέρουμε 100% εγγύηση ξένων δανείων κατά τη διάρκεια αυτής της μεταφοράς.
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: accessloanfirm2030@gmail.com

Έχουμε επίσης ένα δάνειο ολόκληρου του νομίσματος με επιτόκιο 2% σε όλα τα δάνεια .... Εάν ενδιαφέρεστε να επιστρέψετε μέσω αυτού του e-mail: accessloanfirm2030@gmail.com

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αν σας ενδιαφέρει μέσω

Στείλτε μας email στο: accessloanfirm2030@gmail.com

WhatsApp: +79265038734

Είμαστε πιστοποιημένοι,
αξιόπιστο, αξιόπιστο, αποτελεσματικό, γρήγορο και δυναμικό.

Χαιρετισμοί
Κύριε Σκοτ
Στείλτε μας email στο: accessloanfirm2030@gmail.com

Reply
avatar