ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ - «ΒΗΜΑ –ΒΗΜΑ» ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ” ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ “ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ




Έχεις ακίνητο, «καθυστερημένο-κόκκινο» δάνειο, υπέρογκες πιστωτικές και σε τρομοκρατούν με πλειστηριασμό του σπιτιού σου, Τράπεζες- Τρόϊκα – Κυβέρνηση;

Σου στέλνουν «εξώδικο» ή «διαταγή πληρωμής» Τράπεζες, Εφορία ή Ιδιώτες και νομίζεις ότι ήρθε η ώρα να αυτοκτονήσεις τρέμοντας και από το κρύο και από το Φόβο;

OXI! Μη φοβηθείς!

Μη ξεχνάς: Οι ανάλγητοι Χρηματοπιστωτικοί «Ενεχυροδανειστές»- επίδοξοι Δουλέμποροι ως και της Ψυχής σου, στηρίζονται στην ΑΓΝΟΙΑ σου!

Στο ΦΟΒΟ και τον ΠΑΝΙΚΟ για να παραλύσεις και να μην αμυνθείς σωστά! Διάβασε τις ενέργειες που πρέπει να κάνεις «βήμα- βήμα», ακόμη και όταν δεν μπορείς να πληρώσεις δικηγόρο! Ενημερώσου και θυμήσου: «Κι αν είναι ο λάκκος πολύ βαθύς, χρέος σου είναι με τα χέρια σου να σηκωθείς» (Κ. Βάρναλης)

«Γροθιά» υπεύθυνης ενημέρωσης στο φόβο και την άγνοια για τις νομικές διεξόδους, τις διαδικασίες για αποτελεσματική άμυνα, αντεπίθεση και ανάσχεση των πλειστηριασμών εκ΄ των Τραπεζών, καθώς και της «τρομοκρατίας» από τηλέφωνα «ανύπαρκτων» ή ψευδεπίγραφων «δικηγορικών γραφείων» και παράνομων «εισπρακτικών εταιριών» που στελεχώνουν χαμηλόμισθοι υπάλληλοι για να σκορπούν πανικό προς όφελος του «Φονταμενταλισμού της Αγοράς του Νεοφιλελευθερισμού και του ληστρικού κράτους που .....
....υφαρπάζει την περιουσία του φτωχοποιημένου Έλληνα», όπως είπαν, έδωσαν νομικοί και φοροτεχνικοί, στην ανοιχτή προς όλους – ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων – όπως επισήμαναν – εκδήλωση, του πολιτικού κόμματος του «Εθνικού Μετώπου για την Ελλάδα και την Κοινωνία».

Η άκρως διαφωτιστική προς όλους, ενημέρωση εξελίχθηκε σε ερωταπαντήσεις μεταξύ ειδικών και αγωνιούντων Ελλήνων πολιτών, και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8/12 στα νέα γραφεία του κόμματος του «Εθνικού Μετώπου» επί της Λεωφόρου Συγγρού 40-42, υπό τον πρόεδρο κ. Μάνο Κώνστα.

Το συντονισμό είχαν οι κύριοι Νίκος Μπογονικολός Dr Πληροφορικής, Μέλος του Πολιτικού Γραφείου του «Εθνικού Μετώπου», Δημήτρης Γκίκας Φιλόλογος, Δ/ντής Επικοινωνίας και υπ. Δρ Πολιτικής Φιλοσοφίας και η δικηγόρος που ειδικεύεται στο Οικονομικό, Τραπεζικό και Χρηματοοικονομικό Δίκαιο, κυρία Πάολα Δημακαράκου.

Τα μέλη του «Εθνικού Μετώπου» επισήμαναν την κατάφωρη παραβίαση των διατάξεων του Ελληνικού Συντάγματος, «το οποίο Τράπεζες και κυβερνήσεις»- όπως είπαν- «προσπαθούν να μετατρέψουν σε «κουρελόχαρτο», επειδή προβλέπει την συνταγματική κατοχύρωση και προστασία του θεμελιώδους Δικαιώματος του Ανθρώπου, της κατοικίας και περιουσίας, που επίσης προστατεύεται και από τη Διεθνή Νομολογία».

Συγκεκριμένα στο άρθρο 21 παρ.4 του Ελλ. Συντάγματος αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η απόκτηση κατοικίας απ’ αυτούς που στερούνται ή στεγάζονται ανεπαρκώς αποτελεί ΕΙΔΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ»!

1) ΧΡΗΣΗ «ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΝΙΑΣ» – ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Η κυρία Π. Δημακαράκου, με ιδιαίτερα κατανοητό τρόπο και για τους πλέον αδαείς περί των νομικών, υπέδειξε διεξοδικά «βήμα προς βήμα», τις ενέργειες που πρέπει κάθε φορά να ακολουθούνται από τους πολίτες, αναλόγως της φάσης που βρίσκεται η υπόθεση καθενός, για ένα επερχόμενο πλειστηριασμό.

Επέστησε τη προσοχή, στην παροχή νομικής στήριξης από δικηγόρο αλλά και στην τήρηση συγκεκριμένων προθεσμιών που δίνει ο νόμος και αναφέρονται παρακάτω, για τη μη εκπρόθεσμη κατάθεση συγκεκριμένων εγγράφων, κάτι πολύ καθοριστικό για την ανάσχεση της διαδικασίας των πλειστηριασμών.

Συνέστησε στους πολίτες, που αδυνατούν να πληρώσουν δικηγόρο, την χρήση του «ευεργετήματος της πενίας» ή «απορίας» με αίτηση προς το Αρμόδιο Δικαστήριο, ώστε να οριστεί δωρεάν δικηγόρος στον οφειλέτη που αδυνατεί να πληρώσει!

Ως έτερη εναλλακτική λύση προτάθηκε και η προσφυγή στις Ενώσεις Καταναλωτών, οι οποίες έχουν επίσης δραστήρια και καταρτισμένα νομικά τμήματα.

2) «ΧΡΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ»: Μπορούν να κάνουν χρήση των ευεργεσιών του Νόμου και οι αυτοαπασχολούμενοι και όσοι δεν έχουν εμπορική ιδιότητα. Δεν μπορούν οι Ομόρρυθμες εταιρίες και όσοι έχουν μετοχές σε Ετερόρρυθμες.

Δεν μπορούν δηλαδή, να ενταχθούν στο νόμο αυτόν, όσοι διαθέτουν «πτωχευτική ικανότητα».

Να θυμάστε: Για οφειλές μέχρι 20.000 ευρώ στις τράπεζες εφόσον δεν έχει εγγραφεί ακίνητό σας, ως υποθήκη, ο ΝΟΜΟΣ 3714/2008 σας προστατεύει από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς!

ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
«ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ»

1) Μη φοβάστε το «ΕΞΩΔΙΚΟ»: Αν ο δανειολήπτης οφείλει 3 συνεχόμενες δόσεις, τότε η Τράπεζα του στέλνει «Εξώδικο» το οποίο δεν έχει άμεσα καμία Νομική συνέπεια, αλλά αφορά σε «επίσημη ενημέρωση»!

2) Ο οφειλέτης μπορεί να πάει στη Τράπεζα και να ζητήσει διακανονισμό της οφειλής του. Αν η Τράπεζα δεν δεχθεί και ο ίδιος αδυνατεί να πληρώσει τότε,

3) Η Τράπεζα προβαίνει σε «Καταγγελία της σύμβασης δανείου» που συνήφθη μεταξύ της ίδιας και του οφειλέτη και αποστέλλει

4) «ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ» στον οφειλέτη.

5) ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχει περιθώριο 3 ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ από την ημέρα επίδοσης στον οφειλέτη της Διαταγής πληρωμής μέχρι και την εκτέλεσή της.

6) Εντός 15 ημερών πρέπει να γίνει «ΑΝΑΚΟΠΗ της διαταγής πληρωμής» με

7) «ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ» υπέρ του ακινήτου του οφειλέτη.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ : Όταν λάβετε στο πρωταρχικό στάδιο ΕΞΩΔΙΚΟ από την Τράπεζα, φροντίστε να απαντήσετε και εσείς προς την Τράπεζα με ΔΙΚΟ σας ΕΞΩΔΙΚΟ, προβάλλοντας ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ για το ποσόν της πληρωμής, για τη διαδικασία και τις αιτιάσεις της Τράπεζας, ώστε ακόμη και αν οι ενστάσεις σας δεν αποδειχθούν βάσιμες, να κωλυσιεργήσετε τη ροή της διαδικασίας.

Θα κερδίσετε χρόνο, γιατί η Τράπεζα οφείλει εκ του Νόμου, να μπει στη διαδικασία να ψάξει τις δικές σας αιτιάσεις και να σας απαντήσει εγγράφως, εφόσον και οι δυο είστε συμβαλλόμενοι στο δάνειο ή την κάρτα που σας παρεχώρησε!

Μπορείτε λόγου χάριν να επικαλεστείτε ότι «αμφισβητείτε το ποσόν που αναγράφεται από πλευράς τράπεζας ως οφειλόμενο και έτσι αυτό θα δημιουργήσει στη Τράπεζα την ανάγκη προκειμένου να σας απαντήσει εγγράφως, να διενεργήσει επανέλεγχο και να τεκμηριώσει τις αιτιάσεις της. Αυτό χρειάζεται χρόνο.

Ειδικά αυτή την εποχή που οι Τράπεζες συμπτύσσονται και τα αρχεία της μιας, βρίσκονται στη διαδικασία μεταφοράς στην άλλη με ψυχραιμία και στρατηγική, μπορείτε εσείς να οδηγήσετε την Τράπεζα ακόμη και σε αδιέξοδο, εφόσον ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙΤΕ αλλά ακολουθήσετε ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, όντας ενήμεροι τι πρέπει να κάνετε»! Προσοχή στις προθεσμίες:

8) ΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ: Σε περίπτωση που γίνει δεκτή η αίτηση αναστολής του πλειστηριασμού, ορίζεται «τακτική δικάσιμος», δηλαδή η ακριβής ημερομηνία που θα γίνει η δίκη για την υπόθεση, ΑΝ ΔΕΝ υπάρχει ΑΠΕΡΓΙΑ δικαστών, δικηγόρων ή διοικητικών… Με την ολοένα αυξανόμενη ροή των υποθέσεων σήμερα μπορεί αυτό να συμβεί και από 2 έως 7 χρόνια, με το ενδεχόμενο, οι νόμοι να έχουν πάλι αλλάξει!

9) ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν αμφισβητήσετε ολόκληρο το βεβαιωμένο από την Τράπεζα χρέος, το πιο πιθανό είναι ότι όποτε γίνει η δίκη, το δικαστήριο να μη το δεχθεί, εφόσον δεν αποδεικνύεται ο ισχυρισμός σας από τα έγγραφα τόσο της τράπεζας όσο και τα δικά σας . Μπορεί όμως να δεχθεί την Αίτηση ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ και έτσι να προφυλάξετε το σπίτι σας.

ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ «ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ»!

ΑΝ ΟΧΙ;

1) Aν ΔΕΝ γίνει δεκτή η «Αίτηση Αναστολής» και δεν υποστηρίζονται με τεκμήρια οι δικές σας αιτιάσεις, τότε το Δικαστήριο μπορεί να αποφασίσει «κατάσχεση ακινήτου»! ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΣΤΕ! Υπάρχουν πολλοί τρόποι απεμπλοκής για να κερδίσετε ως και 6 μήνες καθυστέρηση και να το σώσετε!

2) Κάνετε «Αίτηση Ανακοπής της εκτέλεσης» 5 μέρες πριν τον πλειστηριασμό, εγείροντας θέματα σχετικά με την αξία και το αντίτιμο του ακινήτου σας! Ζητήστε, λόγου χάριν «Αναπροσαρμογή τιμήματος του ακινήτου»!

ΠΡΟΣΟΧΗ: 5 μέρες πριν!

ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μπορείτε ως και να παγώσετε τη διαδικασία, αν παρουσιαστεί ένας συγγενής σας που έχει απαιτήσεις και δικαιώματα επί του ιδίου ακινήτου ή κουμπάρος κτλ. και με το σκεπτικό και έγγραφα, ότι το έχει νοικιάσει από σας για τα επόμενα 30 χρόνια, η τράπεζα δεν θα μπορεί να σας το πάρει. Αυτό όμως πρέπει να γίνει προ της απόφασης για κατάσχεση, διότι με την κατάσχεση αφαιρείται το δικαίωμα της μεταβίβασης.

3) Σε αντίθετη περίπτωση σε 40 μέρες από την επίδοση της «ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ»η Τράπεζα προχωρά στον «πλειστηριασμό » Όμως :

4) Με την τροποποίηση του Νόμου 3869/2010 δεν μπορεί να «βγει στο σφυρί» το «ένα και μοναδικό ακίνητο» του οφειλέτη εκτός αν το ύψος της οφειλής του συνολικά υπερβαίνει τα 200.000 Ευρώ. Λάβετε υπ’ όψιν ότι το αφορολόγητο όριο σήμερα είναι 375.000 ευρώ για ένα ζευγάρι και προσαυξάνεται κατά 25.000 για κάθε παιδί. Συνεπώς δύναται να προστατευτεί και ΟΛΗ σας η περιουσία εφόσον δεν ξεπερνά το αφορολόγητο όριο!

5) Ωστόσο, επί των ημερών μας, γίνεται προσπάθεια να μειωθεί το αφορολόγητο, στα 180.000 ευρώ με προσαύξηση για κάθε παιδί στα 25.000 Ευρώ. Όμως αυτό δεν ισχύει ακόμη. Αυτό που σκοπίμως διαδίδεται ότι «δεν προστατεύεται από το Νόμο όχι απλώς η πρώτη κατοικία, αλλά και η περιουσία όλη» όπως καταγγέλθηκε από τα μέλη του Πολιτικού Κινήματος του «Εθνικού Μετώπου» αποτελεί «Πολιτική Απάτη(!) ενταγμένη στη προπαγάνδα του εκφοβισμού των φτωχοποιημένων Ελλήνων» !

6) ΤΡΙΚ ΤΡΑΠΕΖΩΝ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Mπορεί εσείς να νομίζετε ή να εκτιμάτε ότι η ακίνητη περιουσία σας δεν υπερβαίνει τα 300.000 Ευρώ οπότε και προστατεύεται από τον προαναφερθέντα Νόμο, ωστόσο η Τράπεζα μπορεί να την έχει καταγράψει (επίτηδες) για 301.000Ευρώ ή και άνω, ώστε να μην γίνει χρήση του εν λόγω Νόμου. Στην περίπτωση αυτή, εσείς εγείρετε ενστάσεις επί του τιμήματος της ακίνητης περιουσίας σας..

SOS! ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ- ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Από 14/6/2013 και για 6 μήνες (ΠΡΟΣΟΧΗ: H προθεσμία εκπνέει τώρα τον Δεκέμβριο 2013 και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κινηθούν ΑΜΕΣΑ) οι πολίτες που κρατούν ενήμερα τα δάνεια τους και προβαίνουν με συνέπεια στην αποπληρωμή των δόσεων, ΑΛΛΑ αντιλαμβάνονται ότι λόγω ανεργίας ή αρρώστιας ή άλλης αντικειμενικής δυσκολίας δεν θα μπορούν εφεξής να είναι το ίδιο συνεπείς, θα πρέπει να τρέξουν να κάνουν νέα ρύθμιση των οφειλών τους, και οι τράπεζες οφείλουν να την κάνουν αποδεκτή! Μην ενδώσετε να μπει Υποθήκη το ακίνητό σας, στη περίπτωση που το απαιτήσουν στα ψιλά γράμματα!

Με τροπολογία του 3869/2010 ο Νόμος παρέχει άμεση προστασία από πλειστηριασμούς εφόσον υπαχθεί σ αυτόν το «φυσικό πρόσωπο» που όμως ως τώρα ήταν συνεπές στη πληρωμή των δόσεων. Θα συνεχίσει να καταβάλει όχι λιγότερο από το 10% της τελευταίας του δόσης, από την ώρα που θα κατατεθεί η αίτηση στο Ειρηνοδικείο. Σε δύο μήνες από την κατάθεση της αίτησης ορίζεται η δικάσιμος για την «Προσωρινή Διαταγή»

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή αρκετοί που δεν βρίσκονται σε άμεση ανάγκη αλλά δυστυχώς είναι μεταξύ των λεγόμενων «μεγαλομπαταξήδων», όπως ελέχθη, από τα πολιτικά στελέχη του κόμματος, κάνουν συχνά χρήση αυτής της ευεργετικής διάταξης , οι Ειρηνοδίκες τελευταία, απορρίπτουν τις μισές από τις πιο πάνω αιτήσεις. Στην περίπτωση όμως που ο Ειρηνοδίκης κάνει δεκτό αυτό το αίτημα, βάσει των τεκμηρίων, τότε η μηνιαία καταβολή της δόσης από πλευράς του οφειλέτη, καθορίζεται, όχι μικρότερη του 10% της τελευταίας του δόσης.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ χρειάζεται στη σύνταξη και υποβολή της αίτησης του οφειλέτη ή και συζύγου του οφειλέτη στο Ειρηνοδικείο. Συνιστάται δικηγόρος. Η ίδια διαδικασία τηρείται και στις περιπτώσεις επικείμενων κατασχέσεων από το Δημόσιο, την Εφορία και Ιδιώτες.

«ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ: Ο Εκβιασμός των Τραπεζών και η «Διάσωση τους» με Κρατική Συγκάλυψη και Συνενοχή

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν τα μέλη της πολιτικής γραμματείας του «Εθνικού Μετώπου» , οι τράπεζες αρχικά, έλαβαν 200.000.000.000 ευρώ! που χρειάζονταν αφενός μεν για να καλύψουν το 9% των αποθεματικών τους, και αφετέρου τα υπόλοιπα θα έπρεπε όπως αρχικά προβλεπόταν, να τα διαθέσουν για την ρευστότητα στην ελληνική αγορά και την ενίσχυση των πολιτών- δανειοληπτών στο καιρό της ανεργίας και της κρίσης.

Απ αυτά τα χρήματα, είχαν υποχρέωση, να διοχετεύσουν στην «πραγματική οικονομία» για αναχρηματοδότηση των επιχειρήσεων και την ενίσχυση των επαγγελματιών και της κοινωνίας το υπόλοιπο του παρακρατηθέντος 9% για τα δικά τους αποθεματικά.

Όμως τίποτε τέτοιο δεν συνέβη με την ανοχή και τη συνέργεια των κυβερνήσεων και του κράτους», όπως επισήμαναν οι ομιλητές.

«Όχι μόνο Δεν έδωσαν τα χρήματα για να ενισχυθεί η ρευστότητα αλλά αντ΄ αυτού οι Τράπεζες ΕΚΒΙΑΣΑΝ λέγοντας πως δεν θα προβούν σε «ανακεφαλαιοποίηση» αν δεν επιστραφούν οι καταθέσεις που είχαν φύγει για το εξωτερικό, παίζοντας παράνομα παιχνίδια στη πλάτη των Ελλήνων καταθετών, ομολογιούχων και δανειοληπτών.

Πώς όμως δίχως εξασφάλιση θα μπορούσαν οι καταθέτες να μεταφέρουν τα κεφάλαια πίσω;» διερωτήθηκαν.

«Το κράτος εξαπάτησε», όπως καταγγέλθηκε, «τους πολίτες δια της διακήρυξης του «success story» της «Ανάπτυξης» την ώρα που το μόνο που αναπτυσσόταν ραγδαία ήταν «η ανεργία, η ανέχεια, η εξαθλίωση και η πείνα» δίχως καν να προσφερθεί η απαραίτητη εξασφάλιση στους καταθέτες από την πρώτη στιγμή».

«Τώρα», όπως ελέχθη από τους κυρίους Γκίκα και Μπογονικολό, «επιδιώκουν, τα λεγόμενα κόκκινα δάνεια να πουληθούν προς 20 σεντ το δολάριο σε ξένα «Funds» με στόχο να έρθουν να σου πάρουν το σπίτι! Κι όμως θα μπορούσαν να τα «επαναπουλήσουν» στους Έλληνες οι Τράπεζες που ελέγχονται από το Κράτος ως «Κρατικές» πλέον, ως μια νέας μορφής «Σεισάχθεια» με τρόπο αποπληρωμής και όρους ευνοϊκότερους, που θα ήλεγχε η ελληνική οικονομία εξασφαλίζοντας βιωσιμότητα».

«Ο στόχος όμως είναι να πουληθούν τα «κόκκινα δάνεια» σε εξευτελιστική τιμή σε ξένα Χρηματοπιστωτικά ληστρικά Ιδρύματα τα λεγόμενα “Funds” για να ρθουν οι ξένοι να σου πάρουν το σπίτι.

Όταν ένα κράτος δεν ενδιαφέρεται για τη βιωσιμότητα των πολιτών του και δεν τους προστατεύει από το να φτάσουν στην εξαθλίωση, αυτό δεν είναι κράτος» είπαν αγανακτισμένοι μεν οι ομιλητές αλλά καταχειροκροτούμενοι.. Ο κ.Γκίκας πρόσθεσε: “Στην Ελλάδα το κράτος, αντί να προστατεύσει τους πολίτες, πρωτίστως μερίμνησε για την διάσωση Τραπεζών, και την εξάλειψη των χρεών των κομμάτων!!

Τα 48 ΔΙΣ Ευρώ που έλαβαν οι Τράπεζες αντί να καλύψουν τις επισφάλειες των «παγωμένων δανείων», δόθηκαν για να καλυφθούν τα κεφάλαια των τραπεζών εξαιτίας των ανεξόφλητων θαλασσοδανείων που είχαν πάρει όλα τα πολιτικά κόμματα. Αναφορικά με την εξαγορά της κερδοφόρας Αγροτικής Τράπεζας από την Τράπεζα Πειραιώς, «ενώ ο Πρωθυπουργός κ.Σαμαράς είχε τόσο προεκλογικώς όσο και μετεκλογικώς δεσμευτεί πως θα την κρατήσει δημόσια, εντούτοις την εκχώρησε πουλώντας την «έναντι πινακίου φακής» στην Πειραιώς, ώστε», όπως πρόσθεσε, «να υποθηκευτεί το 80% της εθνικής γης», που ήταν η περιουσία των Ελλήνων Αγροτών.

Ύστερα προέβησαν σε ομαδικές απολύσεις και ενέργειες εις βάρος των εργαζομένων της Τράπεζας, που δεν έφταιγαν σε τίποτε».

Στο τέλος της δικής του παρέμβασης ο κ.Μπογονικολός διερωτήθηκε: «Γιατί αλήθεια οι Τράπεζες εφ΄όσων είναι ΚΡΑΤΙΚΕΣ, προκειμένου «να σωθούν και να ανακεφαλαιοποιήσουν», ΔΕΝ ΕΚΠΟΙΗΣΑΝ ή δεν εκποιούν και τώρα ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ αφού ως Κρατικές κατέχουν ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, αλλά επιχειρούν πλειστηριασμούς στα σπίτια των φτωχών Ελλήνων ιδιωτών, άλλοτε πελατών τους;»

Ρεπορτάζ Μαρίτα Πάλλη
makeleio.gr



Το διαβάσαμε από το: ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ - «ΒΗΜΑ –ΒΗΜΑ» ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ” ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ “ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/12/blog-post_2734.html#ixzz2u8RXOzsD

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

299 σχόλια

σχόλια «Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 299 από 299   Νεότερο›   Νεότερο»
17 Ιανουαρίου 2018 στις 3:29 π.μ. delete

χρειάζεσαι δάνειο? εάν ναι, στείλτε μας email στο jullietfinancialaid@yahoo.com για περισσότερες πληροφορίες με τις πληροφορίες σας στην παρακάτω φόρμα
Ονομα:
Ηλικία:
Γένος:
Χώρα:
Κατάσταση:
Τηλ:
Ποσο δανειου:
Διάρκεια δανεισμού:
Μηνιαία εσωτερική:
Σκοπός των κονδυλίων:
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο επικοινωνίας: jullietfinancialaid@yahoo.com

Reply
avatar
24 Ιανουαρίου 2018 στις 2:05 π.μ. delete

Χρειάζεστε δάνειο με τον Θεό που φοβάται την εταιρεία εταιρεία Rotary δανείου

Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για την επίλυση των οικονομικών σας αναγκών, παρέχουμε δάνειο που κυμαίνεται από 5.000,00 ευρώ έως 100.000 ευρώ. Μέγιστο, είμαστε αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί και δυναμικοί, με 100% εγγυημένο δάνειο, επίσης, δίνει (ευρώ, λίρες και δολάρια. (3%). Εάν ενδιαφέρεστε για τη λήψη δανείου, διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα, υποσχόμαστε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες που έχετε κάνει ποτέ. (Rotaryloanfirm@gmail.com)

Χρειάζεστε ένα προσωπικό δάνειο;
Χρειάζεστε ένα στεγαστικό δάνειο;
Θέλετε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ή ένα σπίτι;
Θέλετε να αναχρηματοδοτήσετε;
Χρειάζεστε ένα τεράστιο κεφάλαιο για να ξεκινήσετε την επιχειρηματική σας πρόταση ή την επέκτασή σας;

Έχετε χάσει την ελπίδα και νομίζετε ότι δεν υπάρχει διέξοδος και τα οικονομικά σας βάρη εξακολουθούν να υπάρχουν; Επικοινωνήστε μαζί μας για πιθανή επιχειρηματική συνεργασία Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (Rotaryloanfirm@gmail.com)

Reply
avatar
24 Ιανουαρίου 2018 στις 2:08 π.μ. delete

Χρειάζεστε δάνειο με τον Θεό που φοβάται την εταιρεία εταιρεία Rotary δανείου

Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για την επίλυση των οικονομικών σας αναγκών, παρέχουμε δάνειο που κυμαίνεται από 5.000,00 ευρώ έως 100.000 ευρώ. Μέγιστο, είμαστε αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί και δυναμικοί, με 100% εγγυημένο δάνειο, επίσης, δίνει (ευρώ, λίρες και δολάρια. (3%). Εάν ενδιαφέρεστε για τη λήψη δανείου, διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα, υποσχόμαστε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες που έχετε κάνει ποτέ. (Rotaryloanfirm@gmail.com)

Χρειάζεστε ένα προσωπικό δάνειο;
Χρειάζεστε ένα στεγαστικό δάνειο;
Θέλετε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ή ένα σπίτι;
Θέλετε να αναχρηματοδοτήσετε;
Χρειάζεστε ένα τεράστιο κεφάλαιο για να ξεκινήσετε την επιχειρηματική σας πρόταση ή την επέκτασή σας;

Έχετε χάσει την ελπίδα και νομίζετε ότι δεν υπάρχει διέξοδος και τα οικονομικά σας βάρη εξακολουθούν να υπάρχουν; Επικοινωνήστε μαζί μας για πιθανή επιχειρηματική συνεργασία Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (Rotaryloanfirm@gmail.com)

Reply
avatar
29 Ιανουαρίου 2018 στις 12:30 π.μ. delete

Αυτό είναι Oceanicfinance προσφέρουμε δάνεια σε ιδιώτες και εταιρείες σε όλο τον κόσμο, είμαστε εγγεγραμμένοι και άδεια εταιρεία δανείου, Χρειάζεστε ένα δάνειο για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας; χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να αγοράσετε ένα διαμέρισμα; προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων, από 2.000 ευρώ έως 2.000.000 ευρώ αν σας ενδιαφέρει να πάρετε ένα δάνειο οποιουδήποτε είδους απλά Email: Oceanicfinance113@gmail.com ή whatsApp: +1 (267)725-7570

Reply
avatar
4 Φεβρουαρίου 2018 στις 9:09 μ.μ. delete

Είστε στην ανάγκη, ή θα θέλατε να επενδύσουν σε διάφορους τομείς. Η τράπεζα Finance group είναι εδώ για να σας βοηθήσει μέσω όλα, δίνουμε δάνεια από 2000€ έφθασε τα 9.000.000€ με επιτόκιο 2% . Για το τι θέλει να επενδύσει, θα είναι επίσης διαθέσιμα για να σας καλωσορίσω όταν οι άνθρωποι μου έκανε την αίτηση δανείου και των επενδύσεων από αυτή τη διεύθυνση: diderotoni@gmail.com e-mail : diderotoni@gmail.com Twitter : @diderotoni-11, Facebook : didero Τόνι,google+ : didro τόνι , σας παρακαλώ να μεταφέρετε το μήνυμα για να βοηθήσει εκείνους που είναι επίσης στην ανάγκη.

Reply
avatar
4 Φεβρουαρίου 2018 στις 9:11 μ.μ. delete

Είστε στην ανάγκη, ή θα θέλατε να επενδύσουν σε διάφορους τομείς. Η τράπεζα Finance group είναι εδώ για να σας βοηθήσει μέσω όλα, δίνουμε δάνεια από 2000€ έφθασε τα 9.000.000€ με επιτόκιο 2% . Για το τι θέλει να επενδύσει, θα είναι επίσης διαθέσιμα για να σας καλωσορίσω όταν οι άνθρωποι μου έκανε την αίτηση δανείου και των επενδύσεων από αυτή τη διεύθυνση: diderotoni@gmail.com e-mail : diderotoni@gmail.com Twitter : @diderotoni-11, Facebook : didero Τόνι,google+ : didro τόνι , σας παρακαλώ να μεταφέρετε το μήνυμα για να βοηθήσει εκείνους που είναι επίσης στην ανάγκη.

Reply
avatar
4 Φεβρουαρίου 2018 στις 9:13 μ.μ. delete

Είστε στην ανάγκη, ή θα θέλατε να επενδύσουν σε διάφορους τομείς. Η τράπεζα Finance group είναι εδώ για να σας βοηθήσει μέσω όλα, δίνουμε δάνεια από 2000€ έφθασε τα 9.000.000€ με επιτόκιο 2% . Για το τι θέλει να επενδύσει, θα είναι επίσης διαθέσιμα για να σας καλωσορίσω όταν οι άνθρωποι μου έκανε την αίτηση δανείου και των επενδύσεων από αυτή τη διεύθυνση: diderotoni@gmail.com e-mail : diderotoni@gmail.com Twitter : @diderotoni-11, Facebook : didero Τόνι,google+ : didro τόνι , σας παρακαλώ να μεταφέρετε το μήνυμα για να βοηθήσει εκείνους που είναι επίσης στην ανάγκη.

Reply
avatar
10 Φεβρουαρίου 2018 στις 8:55 μ.μ. delete

Το όνομά μου είναι Dada Sakkas από την Ελλάδα λαμβάνω ένα στιγμιαίο δάνειο 30000 Ευρώ από την Rose Anderson είναι πράγματι μια καλή γυναίκα και μια πολύ τίμια γυναίκα. Ήμουν πραγματικά απογοητευμένος που δεν πίστευα ότι εξακολουθεί να υπάρχει μια πραγματική εταιρεία δανείων έως ότου ένας φίλος της δικής μου κ. Agata μου είπε για το πώς πήρε ένα δάνειο από την εταιρεία δανείου Rose Anderson, γι 'αυτό αποφάσισα να υποβάλω αίτηση για δάνειο και ήμουν πραγματικά εκπλήσσει όταν λαμβάνω ένα μήνυμα από την τράπεζα ότι ο λογαριασμός μου πιστώθηκε με το ποσό των 30000 Ευρώ. οπότε σας συμβουλεύω, αν θέλετε ένα δάνειο, καλέστε την κυρία Rose Anderson Whats App αριθμό +18077007921 ή επικοινωνήστε απευθείας με το ταχυδρομείο της εταιρείας (paulsonloaninvestment@gmail.com) και πάντα έχετε πίστη ότι θα πάρετε επίσης το δάνειό σας.

χαιρετισμούς

Ο Μαρσέλο Σακκάς

Reply
avatar
13 Φεβρουαρίου 2018 στις 1:18 π.μ. delete

Προσφορά δανείου @ ποσοστό 2% !!!

Η εταιρεία μας είναι μια νομική οργάνωση που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια, όπως οικονομική βοήθεια. είμαστε μια χρηματοοικονομική εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ.
Έτσι εάν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες στο οικονομικό χάος και χρειάζεστε χρήματα για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας ή χρειάζεστε ένα δάνειο για να εξοφλήσετε χρέη ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, να ξεκινήσετε μια καλή επιχείρηση ή να δανειστείτε Δυσκολίες στις τοπικές τράπεζες, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα Email: ohioloans85@gmail.com


Κ. Scotty

Reply
avatar
14 Φεβρουαρίου 2018 στις 3:22 π.μ. delete

We offer certified and verifiable bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable
of taking up time bound transactions.

FOR LEASING OF BG/SBLC
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
LEASING FEE = 4%+2%

FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC
PRICE = 32%+2%
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M

Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly
renewable leased bank instruments. We work directly with issuing bank lease providers, this Instrument can be monetized on your behalf for 100% funding: For further details contact us with the below information.

Contact name: Azra Ishaque

Email : lintel.financialservicesplc@gmail.com

Skype : lintel.financialservicesplc

Reply
avatar
15 Φεβρουαρίου 2018 στις 5:24 μ.μ. delete

Η Εταιρεία μας λειτουργεί σύμφωνα με σαφείς, ευέλικτους, διαφανείς και κατανοητούς όρους. Προσφέρουμε πολύ χαμηλά επιτόκια σε σχέση με την επιβράδυνση της οικονομικής δραστηριότητας (ύφεση) στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Μπορεί να έχετε κακή πίστωση, η εταιρεία μας προσφέρει τώρα ένα προσιτό δάνειο επιτοκίου, έτσι τι χρειάζεστε για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας; Ή χρειάζεστε χρήματα για προσωπικούς σκοπούς; Γιατί να μην επικοινωνήσετε μαζί μας τώρα που προσφέρουμε άτομα και νόμιμα δάνεια με επιτόκιο 3% για μέγιστη περίοδο 25 ετών. Ο ενδιαφερόμενος αιτών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail τώρα: paulsonloaninvestment@gmail.com ή Whats App Αριθμός +18077007921

Reply
avatar
17 Φεβρουαρίου 2018 στις 11:49 μ.μ. delete

Είστε σε αναζήτηση ενός δανείου για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να πληρώσετε λογαριασμούς, γι 'αυτό είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη δανείου a με 2% ενδιαφέρον, ώστε να επιστρέψουμε σε μας. Ανυπομονώ για την ενημέρωση σας σχετικά με αυτό το θέμα.Χάρηδες για το χρόνο και την κατανόησή σας! Επιστρέψτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [Fredjosephloans@gmail.com]

Reply
avatar
17 Φεβρουαρίου 2018 στις 11:56 μ.μ. delete

Είστε σε αναζήτηση ενός δανείου για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να πληρώσετε λογαριασμούς, γι 'αυτό είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη δανείου a με 2% ενδιαφέρον, ώστε να επιστρέψουμε σε μας. Ανυπομονώ για την ενημέρωση σας σχετικά με αυτό το θέμα.Χάρηδες για το χρόνο και την κατανόησή σας! Επιστρέψτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [Fredjosephloans@gmail.com]

Reply
avatar
18 Φεβρουαρίου 2018 στις 12:00 π.μ. delete

Είστε σε αναζήτηση ενός δανείου για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να πληρώσετε λογαριασμούς, γι 'αυτό είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη δανείου a με 2% ενδιαφέρον, ώστε να επιστρέψουμε σε μας. Ανυπομονώ για την ενημέρωση σας σχετικά με αυτό το θέμα.Χάρηδες για το χρόνο και την κατανόησή σας! Επιστρέψτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [Fredjosephloans@gmail.com]

Reply
avatar
18 Φεβρουαρίου 2018 στις 12:00 π.μ. delete

Είστε σε αναζήτηση ενός δανείου για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να πληρώσετε λογαριασμούς, γι 'αυτό είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη δανείου a με 2% ενδιαφέρον, ώστε να επιστρέψουμε σε μας. Ανυπομονώ για την ενημέρωση σας σχετικά με αυτό το θέμα.Χάρηδες για το χρόνο και την κατανόησή σας! Επιστρέψτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [Fredjosephloans@gmail.com]

Reply
avatar
21 Φεβρουαρίου 2018 στις 12:49 π.μ. delete

Είμαστε μια χριστιανική οργάνωση που έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη
Βοήθεια, όπως οικονομική βοήθεια. Έτσι εάν περνάτε από οικονομικούς πόρους
Δυσκολία ή βρίσκεστε σε οικονομικό χάος, και χρειάζεστε
Ξεκινήστε τη δική σας επιχείρηση ή χρειάζεστε ένα δάνειο για να εξοφλήσετε το χρέος σας ή να πληρώσετε
Από τους λογαριασμούς σας, ξεκινήστε μια καλή διαπραγμάτευση ή δυσκολεύεστε
Πάρτε το κεφάλαιο δανείου από τις τοπικές τράπεζες, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου?
Maxwell.loanofferlimited@gmail.com για τη Βίβλο λέει "" Λουκάς 11:10
Όλοι όσοι ζητούν να λάβουν. Αυτός που αναζητά βρίσκει. Και σε αυτόν που χτυπά,
Η πόρτα θα ανοίξει "Έτσι μην αφήνετε αυτές τις ευκαιρίες να σας περάσουν
Επειδή ο Ιησούς είναι ο ίδιος χθες, σήμερα και για πάντα. Σας παρακαλούμε
Αυτό είναι για σοβαρή νοοτροπία και ο Θεός φοβάται τους ανθρώπους,
Τα επιτόκιά μας για το δάνειο είναι 2% θα ακυρωθούν με διαπραγματεύσιμη διάρκεια.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δίνουμε το ελάχιστο ($ 5.000 / €) και το μέγιστο (500.000.000 $ / €) E.T.C. Η αίτηση για δάνειο πρέπει να εκφράζεται σε δολάρια ΗΠΑ ή σε ευρώ και σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα χρησιμοποιείται.

Οι υποψήφιοι για τα ενδιαφερόμενα δάνεια πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο αίτησης δανείου παρακάτω για έγκριση.

(Δανειοληπτών πληροφοριών)
Τα ονόματά σας …………………
Απαραίτητο ποσό .................. ..
Διάρκεια:……………………
Η χώρα σου………………..
Κατάσταση:…………………….
Πόλη……………………..
Τηλεφωνικό νούμερο:……………..
Τέλος δανείου .................. ..
Μηνιαίο εισόδημα ............... ..
Κατοχή…………………
Είδος:…………………….
Η ηλικία σου…………………..
Διεύθυνση σπιτιού:……….
Διεύθυνση γραφείου: ...... ..
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση της επαφής σας ως
Περιμένουμε
Χαιρετίσματα
Διαχείριση
E-mail: maxwell.loanofferlimited@gmail.com

Reply
avatar
21 Φεβρουαρίου 2018 στις 12:50 π.μ. delete

Είμαστε μια χριστιανική οργάνωση που έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη
Βοήθεια, όπως οικονομική βοήθεια. Έτσι εάν περνάτε από οικονομικούς πόρους
Δυσκολία ή βρίσκεστε σε οικονομικό χάος, και χρειάζεστε
Ξεκινήστε τη δική σας επιχείρηση ή χρειάζεστε ένα δάνειο για να εξοφλήσετε το χρέος σας ή να πληρώσετε
Από τους λογαριασμούς σας, ξεκινήστε μια καλή διαπραγμάτευση ή δυσκολεύεστε
Πάρτε το κεφάλαιο δανείου από τις τοπικές τράπεζες, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου?
Maxwell.loanofferlimited@gmail.com για τη Βίβλο λέει "" Λουκάς 11:10
Όλοι όσοι ζητούν να λάβουν. Αυτός που αναζητά βρίσκει. Και σε αυτόν που χτυπά,
Η πόρτα θα ανοίξει "Έτσι μην αφήνετε αυτές τις ευκαιρίες να σας περάσουν
Επειδή ο Ιησούς είναι ο ίδιος χθες, σήμερα και για πάντα. Σας παρακαλούμε
Αυτό είναι για σοβαρή νοοτροπία και ο Θεός φοβάται τους ανθρώπους,
Τα επιτόκιά μας για το δάνειο είναι 2% θα ακυρωθούν με διαπραγματεύσιμη διάρκεια.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δίνουμε το ελάχιστο ($ 5.000 / €) και το μέγιστο (500.000.000 $ / €) E.T.C. Η αίτηση για δάνειο πρέπει να εκφράζεται σε δολάρια ΗΠΑ ή σε ευρώ και σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα χρησιμοποιείται.

Οι υποψήφιοι για τα ενδιαφερόμενα δάνεια πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο αίτησης δανείου παρακάτω για έγκριση.

(Δανειοληπτών πληροφοριών)
Τα ονόματά σας …………………
Απαραίτητο ποσό .................. ..
Διάρκεια:……………………
Η χώρα σου………………..
Κατάσταση:…………………….
Πόλη……………………..
Τηλεφωνικό νούμερο:……………..
Τέλος δανείου .................. ..
Μηνιαίο εισόδημα ............... ..
Κατοχή…………………
Είδος:…………………….
Η ηλικία σου…………………..
Διεύθυνση σπιτιού:……….
Διεύθυνση γραφείου: ...... ..
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση της επαφής σας ως
Περιμένουμε
Χαιρετίσματα
Διαχείριση
E-mail: maxwell.loanofferlimited@gmail.com

Reply
avatar
21 Φεβρουαρίου 2018 στις 12:51 π.μ. delete

Είμαστε μια χριστιανική οργάνωση που έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη
Βοήθεια, όπως οικονομική βοήθεια. Έτσι εάν περνάτε από οικονομικούς πόρους
Δυσκολία ή βρίσκεστε σε οικονομικό χάος, και χρειάζεστε
Ξεκινήστε τη δική σας επιχείρηση ή χρειάζεστε ένα δάνειο για να εξοφλήσετε το χρέος σας ή να πληρώσετε
Από τους λογαριασμούς σας, ξεκινήστε μια καλή διαπραγμάτευση ή δυσκολεύεστε
Πάρτε το κεφάλαιο δανείου από τις τοπικές τράπεζες, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου?
Maxwell.loanofferlimited@gmail.com για τη Βίβλο λέει "" Λουκάς 11:10
Όλοι όσοι ζητούν να λάβουν. Αυτός που αναζητά βρίσκει. Και σε αυτόν που χτυπά,
Η πόρτα θα ανοίξει "Έτσι μην αφήνετε αυτές τις ευκαιρίες να σας περάσουν
Επειδή ο Ιησούς είναι ο ίδιος χθες, σήμερα και για πάντα. Σας παρακαλούμε
Αυτό είναι για σοβαρή νοοτροπία και ο Θεός φοβάται τους ανθρώπους,
Τα επιτόκιά μας για το δάνειο είναι 2% θα ακυρωθούν με διαπραγματεύσιμη διάρκεια.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δίνουμε το ελάχιστο ($ 5.000 / €) και το μέγιστο (500.000.000 $ / €) E.T.C. Η αίτηση για δάνειο πρέπει να εκφράζεται σε δολάρια ΗΠΑ ή σε ευρώ και σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα χρησιμοποιείται.

Οι υποψήφιοι για τα ενδιαφερόμενα δάνεια πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο αίτησης δανείου παρακάτω για έγκριση.

(Δανειοληπτών πληροφοριών)
Τα ονόματά σας …………………
Απαραίτητο ποσό .................. ..
Διάρκεια:……………………
Η χώρα σου………………..
Κατάσταση:…………………….
Πόλη……………………..
Τηλεφωνικό νούμερο:……………..
Τέλος δανείου .................. ..
Μηνιαίο εισόδημα ............... ..
Κατοχή…………………
Είδος:…………………….
Η ηλικία σου…………………..
Διεύθυνση σπιτιού:……….
Διεύθυνση γραφείου: ...... ..
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση της επαφής σας ως
Περιμένουμε
Χαιρετίσματα
Διαχείριση
E-mail: maxwell.loanofferlimited@gmail.com

Reply
avatar
24 Φεβρουαρίου 2018 στις 2:38 π.μ. delete

ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΩΡΑ:
(queenethloans@gmail.com)
Ψάχνετε για επιχειρηματικό δάνειο; προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, αυτοκίνητο
δάνειο, φοιτητικό δάνειο, δάνειο εξυγίανσης χρέους, ακάλυπτα δάνεια, επιχείρηση
το κεφάλαιο κλπ. .. Ή έχετε αρνηθεί το δάνειο από μια τράπεζα ή ένα
χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για οποιονδήποτε λόγο. Είμαστε ιδιωτικοί δανειστές, δανεισμού
σε επιχειρήσεις και ιδιώτες με χαμηλό και προσιτό επιτόκιο
2% επιτόκιο. εάν Ενδιαφέρεστε για ένα δάνειο; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο
(queenethloans@gmail.com) και λάβετε το δάνειό σας σήμερα.
whatsapp: +2348062209818

Reply
avatar
9 Μαρτίου 2018 στις 9:12 π.μ. delete

Καλή μέρα,

   Εάν είστε επιχειρηματίας ή γυναίκα; Εάν είστε σε οποιοδήποτε οικονομικό άγχος ή χρειάζεστε κεφάλαια για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Χρειάζεστε δάνειο για
να εξοφλήσει το χρέος ή να πληρώσει τους λογαριασμούς; Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Χρειάζεστε δάνειο ή χρηματοδότηση όπως:

α) προσωπικό δάνειο
β) εκπαίδευση,
γ) Ενίσχυση του χρέους,
δ) επέκταση,
ε) κλπ


   Προσφέρουμε Δάνεια σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και συνεργαζόμενους φορείς με επιτόκιο 3% ανά έτος. Το Ελάχιστο ποσό που μπορείτε να δανειστείτε είναι $ 2.000,00 US έως το μέγιστο των 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Παρακαλούμε, εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας με τις παρακάτω πληροφορίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ: info.trustfirm2012@gmail.com
NAME: Catherine Cole


Γρήγορο και εύκολο διαθέσιμο δάνειο

Reply
avatar
11 Μαρτίου 2018 στις 7:20 π.μ. delete

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ "" ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΡΤΑ ATM ""

Ξέρετε ότι μπορείτε να hack σε οποιαδήποτε αυτόματη ταμειακή μηχανή (ATM) με αυτή την κάρτα ΑΤΜ και να αποσύρει τα χρήματα;

Δείτε πώς λειτουργεί, Είναι μια κορδονωτή κάρτα που ονομάζεται κενή κάρτα ATM, αυτή η κάρτα χρησιμοποιείται για την ανάληψη μετρητών σε οποιαδήποτε μηχανή ATM, η κάρτα έχει προγραμματιστεί με λογισμικό για να εισβάλει σε οποιαδήποτε μηχανή αυτόματης ταμειακής τακτοποίησης (ATM), έτσι με αυτό μπορείτε να κάνετε ανάληψη μετρητών από 5.500 ευρώ έως 20.000 ευρώ ημερησίως για μια περίοδο δύο ετών, αυτή η κάρτα έρχεται σε Visa / MasterCard. Ως εκ τούτου, λειτουργεί σε οποιαδήποτε μηχανή ATM που δέχεται Visa / MasterCard Worldwide. Παραγγείλετε μια κενή κάρτα ATM τώρα και κερδίστε εκατομμύρια μέσα σε μια εβδομάδα.

επικοινωνήστε μαζί μας μέσω:

Email: (immaculateblankatmcard@gmail.com)
Email: (immaculateblankatmcard@gmx.us)

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (FAQs)
Κατά την πορεία παροχής των υπηρεσιών αυτών, έχουμε συναντήσει πολλούς πελάτες με διαφορετικές ερωτήσεις, έτσι ώστε να αποσκοπούν στην απάντηση σε λίγες ερωτήσεις που μπορεί να έχετε:
1. Πουλάτε χρήματα;
Όχι, δεν πουλάμε χρήματα. Αν διαβάσετε σωστά την ανάρτησή σας, θα καταλάβετε πώς λειτουργεί αυτό το όλο θέμα.
2. Είναι διαθέσιμη αυτή η υπηρεσία για τη χώρα μου;
Ναι, οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες παγκοσμίως
3. Πώς μπορώ να πάρω την κάρτα μου;
 Η κάρτα θα σας μεταφέρει μέσω DHL, η κανονική αποστολή συνήθως διαρκεί 3 μέρες. Το μόνο που χρειάζεται είναι το πλήρες όνομα και η διεύθυνση και ο αριθμός επικοινωνίας σας.

Για περισσότερες ερωτήσεις,
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω:
Email: (immaculateblankatmcard@gmail.com)
Email: (immaculateblankatmcard@gmx.us)
WhatsApp: +1 (409) 220-1434

ΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ

Reply
avatar
Ανώνυμος
15 Μαρτίου 2018 στις 12:59 μ.μ. delete

We are Ireland based major/Direct providers of Fresh Cut BG, SBLC, POF, MTN, Bonds and CDs and this financial instruments are specifically for lease and sale.We are one of the leading Financial instrument providers with offices all over Europe.
we always deliver on time and precision as Set forth in the agreement. You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs, project financing, Credit line enhancement, Corporate Loans (Business Start-up Loans or Business Expansion Loans), Equipment Procurement Loans (Industrial Equipment, Air crafts, Ships, etc.) as well as other financial instruments issued from AAA Rated bank such as HSBC Bank Hong Kong, HSBC Bank London, Deutsche Bank AG Frankfurt, Barclays Bank , Standard Chartered Bank and others on lease at the lowest available rates depending on the face value of the instrument needed, Our Terms and Conditions are reasonable.

DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:

1. Instrument: Bank Guarantee (BG)/SBLC (Appendix A)
2. Total Face Value: 10M MIN to 50B MAX USD or Euro
3. Issuing Bank: HSBC, Deutsche Bank Frankfurt, UBS or any Top 25 .
4. Age: One Year, One Day
5. Leasing Price: 4+ 2%
6. Sale Price: 32+2%
7. Delivery by SWIFT .
8. Payment: MT103-23
9. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.

If you have need for Corporate loans, International project funding, etc. or if you have a client that requires funding for his project or business, We are also affiliated with lenders who specialize on funding against financial instruments, such as BG, SBLC, POF or MTN, we fund 100% of the face value of the financial instrument.
Inquiries from agents/ brokers/ intermediaries are also welcomed; do get back to us if you are interested in any of our services and for quality service.

Name : Patrick Mc Brearty

E-mail : patrickmcbrearty007@gmail.com

Skype id : patrickmcbrearty007@gmail.com

Reply
avatar
18 Μαρτίου 2018 στις 12:02 π.μ. delete

Do you need a loan? If yes! Contact FIFO Capitals and Mortgages Limited ® for small and large loans amount. We give out loan at 2% interest rate. Contact us today via E-mail at,,,((FIFOCapitals@gmail.com)),,, We also give out from. £5 thousand Pounds to 100 million Pounds for individuals and companies, the credit is open to all regardless of nationality....

Reply
avatar
19 Μαρτίου 2018 στις 12:21 μ.μ. delete

γεια σας, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας υπενθυμίσω ότι απολάμβανα ένα σοβαρό δάνειο με πιστωτικό δανειστή που έχει χορηγήσει € 10.000.000 για να αναβιώσει και να χρηματοδοτήσει
της εταιρείας. Για να επικοινωνήσετε μαζί του γράψτε το

Email: davidsovi125@gmail.com

Reply
avatar
20 Μαρτίου 2018 στις 4:52 μ.μ. delete

Το δάνειο προσφέρει εμπιστοσύνη και σοβαρότητα. Είμαι φυσικό πρόσωπο που προσφέρει δάνειο μεταξύ ατόμων και εταιρειών, για όλες τις άλλες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: elenanino0007@gmail.com

Reply
avatar
21 Μαρτίου 2018 στις 3:56 μ.μ. delete

Θα ήθελα να θέσω αυτήν την ερώτηση προτού να πάω κατευθείαν στην δημόσια ανακοίνωσή μου εδώ. Αν πάρει ένα νόμιμο δάνειο σε απευθείας σύνδεση ήταν τόσο εύκολο όπως αναφέρεται σε όλες αυτές τις κατασκευασμένες / διπλότυπες μαρτυρίες δανείου που έχω διαβάσει μέσω του διαδικτύου, τότε γιατί ήταν και ο υπέροχος σύζυγός μου απορριφθεί για ένα δάνειο σε απευθείας σύνδεση πέντε φορές μετά ήταν scammed περίπου 4000euro; Είναι ακριβώς πώς ένας πολύ στενός οικογενειακός φίλος μου έδωσε και ο σύζυγός μου ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μιας αξιόπιστης δανειοδοτικής επιχείρησης γνωστή ως δάνεια της κ. Linda. Με μεγάλη έκπληξη πήρα το ποσό δανείου μου αξίας 45000 ευρώ. Οι πιστώσεις τους είναι καλά ασφαλισμένες για μέγιστη ασφάλεια είναι προτεραιότητα, επικοινωνήστε μαζί της τώρα, ειδικοί που βοηθούν να σταματήσουν το κακό πιστωτικό ιστορικό, για να ανακαλύψουν μια λύση νίκης.

Email: (mrslindarobertloanfirm@outlook.com)

http://privatelanders12.wixsite.com/loan

Reply
avatar
21 Μαρτίου 2018 στις 6:05 μ.μ. delete

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ,

Χρειάζεστε ένα δάνειο οποιουδήποτε ποσού! Προσφέρουμε όλους τους τύπους δανείων σε είδος
2% ενδιαφέρον, παρακαλώ στείλτε μας ένα email για να πάρετε περισσότερα
πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή σήμερα εάν
ενδιαφερόμενα Τα δάνειά μας είναι καλά ασφαλισμένα για το μέγιστο
ασφάλεια, η οποία είναι προτεραιότητα μας ... επικοινωνήστε μαζί μας τώρα @

ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: johnsonfutureloanlender@gmail.com
ΑΡΙΘΜΟΣ WHATSAPP :: +2348140730975ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ,

Χρειάζεστε ένα δάνειο οποιουδήποτε ποσού! Προσφέρουμε όλους τους τύπους δανείων σε είδος
2% ενδιαφέρον, παρακαλώ στείλτε μας ένα email για να πάρετε περισσότερα
πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή σήμερα εάν
ενδιαφερόμενα Τα δάνειά μας είναι καλά ασφαλισμένα για το μέγιστο
ασφάλεια, η οποία είναι προτεραιότητα μας ... επικοινωνήστε μαζί μας τώρα @

ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: johnsonfutureloanlender@gmail.com
ΑΡΙΘΜΟΣ WHATSAPP :: +2348140730975

Reply
avatar
21 Μαρτίου 2018 στις 6:06 μ.μ. delete

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ,

Χρειάζεστε ένα δάνειο οποιουδήποτε ποσού! Προσφέρουμε όλους τους τύπους δανείων σε είδος
2% ενδιαφέρον, παρακαλώ στείλτε μας ένα email για να πάρετε περισσότερα
πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή σήμερα εάν
ενδιαφερόμενα Τα δάνειά μας είναι καλά ασφαλισμένα για το μέγιστο
ασφάλεια, η οποία είναι προτεραιότητα μας ... επικοινωνήστε μαζί μας τώρα @

ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: johnsonfutureloanlender@gmail.com
ΑΡΙΘΜΟΣ WHATSAPP :: +2348140730975

Reply
avatar
22 Μαρτίου 2018 στις 7:47 π.μ. delete

Το δάνειο προσφέρει εμπιστοσύνη και σοβαρότητα. Είμαι φυσικό πρόσωπο που προσφέρει δάνειο μεταξύ ατόμων και εταιρειών, για όλες τις άλλες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: elenanino0007@gmail.com

Reply
avatar
23 Μαρτίου 2018 στις 1:35 μ.μ. delete

χρειάζεσαι δάνειο; εάν ναι, ισχύστε τώρα με τα στοιχεία σας
  1. Πλήρες όνομα: 2.Sex: 3.Age: 4.Phone: 5.Fax: 6.Country: 7.Αριθμός που απαιτείται:
  8. Περίοδος λήξης:

  επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: (rogerskenservices@gmail.com) με την αίτησή σας.
  Ανυπομονούμε να σας απαντήσουμε άμεσα.



Sunrise Financial Services

Reply
avatar
24 Μαρτίου 2018 στις 1:21 μ.μ. delete

Γεια σας, καλοί άνθρωποι από την Ελλάδα, είμαι ο κ. Berry Manda, δημόσιος και ομοσπονδιακός δανειστής δανείου. Είμαι εδώ για να σταματήσω τα ανεπαρκή πιστωτικά σας προβλήματα για εσάς και την εταιρεία σας. Αυτή η εταιρεία προσφέρει όλα τα είδη δανείων σε ιδιώτες και οργανισμούς στην κοινωνία. Το επιτόκιο δανείου μας είναι χαμηλό και προσιτό σε 2%. Προσφέρουμε τα εξής:

* προσωπικά δάνεια
* δάνεια ανανέωσης
επιχειρηματικά δάνεια
* Δάνεια εφευρέτη
* Ομαδοποίηση του χρέους και πολλά άλλα.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για τη δική σας βοήθεια δανείου, διότι θα χαρούμε να σας προσφέρουμε και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά σας. στείλτε μας ένα email παρακάτω με αυτό το γραφικό σύνδεσμο: (Geepeeloanfirm@gmail.com) για περισσότερες πληροφορίες.

Μην ξεχνάτε ότι αυτή η εταιρεία είναι το σπίτι της ευτυχίας σας και μπορεί ο Θεός να σας ευλογεί καθώς έρχεστε.

Reply
avatar
27 Μαρτίου 2018 στις 10:06 π.μ. delete

Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας και μια εταιρική χρηματοδότηση για ακίνητα και κάθε είδους χρηματοδότηση επιχειρήσεων. ( kfcfinancialhome@hotmail.com ) Προσφέρουμε επίσης δάνεια σε ιδιώτες, εταιρίες και εταιρικούς φορείς. Δίνω δάνειο σε σοβαρές ανθρώπους που ενδιαφέρονται για δάνειο αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε με αυτό το email: kfcfinancialhome@hotmail.com

Reply
avatar
1 Απριλίου 2018 στις 6:52 π.μ. delete


Σε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και τους ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες της ζωής. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας με τα παρακάτω στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: inforamzanloan@gmail.com

Reply
avatar
3 Απριλίου 2018 στις 6:23 π.μ. delete

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ,

Χρειάζεσαι δάνειο! Προσφέρουμε όλους τους τύπους δανείων σε είδος
2% ενδιαφέρον, παρακαλώ στείλτε μας ένα email για να πάρετε περισσότερα
πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή σήμερα εάν
ενδιαφερόμενα Τα δάνειά μας είναι καλά ασφαλισμένα για το μέγιστο
ασφάλεια, η οποία είναι προτεραιότητα μας ... επικοινωνήστε μαζί μας τώρα @

ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: johnsonfutureloanlender@gmail.com
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: johnsonfutureloanlender@gmail.com

Reply
avatar
7 Απριλίου 2018 στις 8:49 π.μ. delete

Αγαπητοί αιτητές δανείου!

Σε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και τους ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες της ζωής. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας με τα παρακάτω στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: elenanino0007@gmail.com

Ονομα:
Απαιτούμενο ποσό δανείου:
Διάρκεια δανείου:
Αριθμός κινητού:

Σας ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
Έλενα

Reply
avatar
7 Απριλίου 2018 στις 10:46 π.μ. delete



--
Χαίρετε,

Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας; Ή
για την επιχείρησή σας εάν ναι Στείλτε μας email:
tamarasmith.loanfirm10@gmail.com στη συνέχεια συμπληρώστε αυτές τις
πληροφορίες για να καταχωρήσετε το όνομά σας στη βάση δεδομένων μας.

• Δανειστείτε τίποτα από £ / $ / Ευρώ 10.000 σε £ / $ / Ευρώ 500.000.

(1) Το όνομά σας:
(2) Ποσό που απαιτείται ως δάνειο:
(3) Τηλέφωνο:
(4) Διάρκεια:
(5) Χώρα:
(6) Φύλο:

Ευχαριστώ
Κ. Τάμαρα Σμιθ

Reply
avatar
Ανώνυμος
14 Απριλίου 2018 στις 12:15 π.μ. delete

Χαίρετε...

Αγαπητέ Πρόεδρο, είμαι ο κ. Favour Melody World Best Loan Company, Είμαστε μια διεθνής επιχείρηση δανείων. Παρέχουμε Επιχειρηματικά και προσωπικά δάνεια κλπ. Όσο αφορά την οικονομική βοήθεια.

Εφαρμόστε τώρα για πολύ χαμηλό επιτόκιο δανείου 2%!

* Δάνειο μεταξύ 5000USD έως 50.000.000,00USD
* Επιλέξτε μεταξύ 1 και 30 ετών για να επιστρέψετε.
* Ευέλικτοι όροι δανείου.

Όλα αυτά τα σχέδια και πολλά άλλα, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για περισσότερες πληροφορίες .. favourworldbest990@outlook.com Ή SMS US NOW +1562 453 0961

Στείλτε μας email τώρα: favourworldbest990@outlook.com

Χαιρετισμοί.

Παγκόσμια καλύτερη προσφορά δανείου εταιρείας ..

Reply
avatar
30 Απριλίου 2018 στις 3:35 π.μ. delete

Προσοχή :

χρειάζεσαι δάνειο;
Ενδιαφέρεστε να πάρετε οποιοδήποτε είδος δανείου; Ανησυχείτε οικονομικά;
Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης της εταιρείας στη διεύθυνση: Bretthawksloans@gmail.com
Είμαστε στη διάθεσή σας.
Τις καλύτερες ευχές,
Μπρετ Χόουκς
Διευθυντής συνεργασίας

Reply
avatar
7 Μαΐου 2018 στις 12:37 π.μ. delete

Ψάχνετε για έναν ιδιωτικό δανειστή; Χρειάζεστε επειγόντως δάνειο; Έχετε κακή πίστωση; Μπορώ να σας βοηθήσω να εξασφαλίσετε ένα δάνειο με επιτόκιο μόλις 2%. 100% χρηματοδότηση με ελάχιστη τεκμηρίωση.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: {lendersuccess@gmail.com} αν σας ενδιαφέρει να πάρετε ένα δάνειο, ώστε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του δανείου μας
Ευχαριστώ

Reply
avatar
9 Μαΐου 2018 στις 4:39 μ.μ. delete

Χρειάζεστε δάνειο 2%; -
 για επιχειρηματικές επενδύσεις, για να αγοράσετε σπίτι, αυτοκίνητο και να πληρώσετε τους ιατρικούς λογαριασμούς σας επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

Reply
avatar
9 Μαΐου 2018 στις 4:40 μ.μ. delete

πάρτε 2% αξιόπιστο δάνειο για να κάνετε επιχειρήσεις, να αγοράσετε σπίτι, να αγοράσετε αυτοκίνητο και να πληρώσετε τους ιατρικούς λογαριασμούς σας επικοινωνήστε selsumat@gmail.com

Reply
avatar
10 Μαΐου 2018 στις 5:39 μ.μ. delete

Χρειάζεστε δουλειά ή προσωπικό δάνειο;
Η εταιρεία μας είναι μια νόμιμη εταιρεία.
Προσφέρουμε σε ιδιώτες και επιχειρήσεις επιτόκια 2%.
Φροντίζουμε ότι είμαστε εκεί για να σας βοηθήσουμε στις ανάγκες σας.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: roselineclintonloancompany@gmail.com

Reply
avatar
11 Μαΐου 2018 στις 7:51 μ.μ. delete

Ψάχνετε για έναν ιδιωτικό δανειστή; Χρειάζεστε επειγόντως δάνειο; Έχετε κακή πίστωση; Μπορώ να σας βοηθήσω να εξασφαλίσετε ένα δάνειο με επιτόκιο μόλις 2%. 100% χρηματοδότηση με ελάχιστη τεκμηρίωση.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: {lendersuccess@gmail.com} αν σας ενδιαφέρει να πάρετε ένα δάνειο, ώστε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του δανείου μας
Ευχαριστώ

Reply
avatar
20 Μαΐου 2018 στις 4:57 μ.μ. delete

Το όνομά μου είναι η κ. Evridike Aminta είμαστε νέοι δανειστές νόμιμων δανείων του 2018 και θέλουμε να βοηθήσουμε οποιοδήποτε όργανο που χρειαζόμαστε οικονομική βοήθεια που προσφέρουμε από $ 500.000,00 και $ 5.000.000,00 και δίνουμε επίσης δάνεια σε ευρώ πάνω από αυτό, έτσι εάν χρειάζεστε βοήθεια ευγενικά στείλτε να μας στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: euridikeaminta.greekloans@gmail.com ώστε η συναλλαγή δανείου σας να μπορεί να πραγματοποιηθεί τώρα θα είναι με το δάνειό σας τις επόμενες 8 ώρες είναι μια γρήγορη μεταφορά και είναι ασφαλής χωρίς καθυστέρηση. Έτσι, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: euridikeaminta.greekloans@gmail.com αν ενδιαφέρεστε

Email: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

Reply
avatar
20 Μαΐου 2018 στις 4:58 μ.μ. delete

Χαιρετίσματα..
Επικοινωνήστε μαζί μας για το ασφαλές και ακάλυπτο δάνειό σας με επιτόκιο 2%
........................................

Είναι η δυσκολία της οικονομίας να σας επηρεάσει φέτος; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, τότε χρειάζεστε ένα δάνειο. Είμαι η κ. Patricia Kingsman, ιδιοκτήτρια δανειστικής εταιρείας Προσφέρουμε ασφαλή και ασφαλή δάνεια με επιτόκιο 2%.

* Είσαι οικονομικά συμπιεσμένο;
* Ψάχνετε για κεφάλαια για την αποπληρωμή πιστώσεων και χρεών;
* Επιδιώκετε οικονομικά να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση;
* Χρειάζεστε ιδιωτικά ή επιχειρηματικά δάνεια για διάφορους σκοπούς;
* Επιδιώκετε δάνεια για τη διεξαγωγή μεγάλων έργων;

Εάν έχετε κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε, αλλά θέλω να καταλάβετε ότι δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%.

* Δανειστείτε τίποτα μέχρι $ 95.000.000 Ευρώ.
* Επιλέξτε μεταξύ 1 και 20 ετών για να επιστρέψετε.
* Επιλέξτε ανάμεσα στο Σχέδιο μηνιαίων και ετήσιων αποπληρωμών.
* Ευέλικτοι όροι δανείου.
Αν σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

Υποσχόμαστε 100% εγγύηση ότι θα λάβετε το δάνειό σας στο τέλος αυτής της συναλλαγής δανείου. Δεν υπάρχει έλεγχος ασφαλείας, δεν υπάρχει πιστωτικός έλεγχος

Χαιρετισμοί
ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα
Ευρυδίκη Αμίντα ελληνικά δάνεια

Reply
avatar
20 Μαΐου 2018 στις 4:59 μ.μ. delete

Προσοχή

Είμαστε οικονομικός σύμβουλος που διαχειρίζεται τα διεθνή οικονομικά για οποιοδήποτε ποσό τραπεζικών μέσων. Έχουμε την πρόσβαση / επαφές για να αυξήσουμε από 10 χιλιάδες ευρώ σε 500 εκατομμύρια ευρώ, με την εταιρεία μας (ελληνικά δάνεια της Evridike Aminta) και άλλες ΤΡΑΠΕΖΕΣ TOP PRIME AA όπως η Universal Bank Πειραιώς AE, HSBC Ελλάδα, Citibank Ελλάς, Eurobank Ergasias SA, Καλύτερες τράπεζες για Δάνεια SBA κλπ.

Μη διστάσετε να εμπλακείτε στις μισθωμένες εγκαταστάσεις μας σε εμπορικά προγράμματα, χρηματοδότηση σχεδίων, ενίσχυση πιστωτικών γραμμών, εταιρικά δάνεια (επιχειρηματικά δάνεια εκκίνησης ή επιχειρηματικά δάνεια επέκτασης) και πολλά άλλα.

Έχουμε παράσχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ σε επιχειρηματικά δάνεια σε περισσότερους από 17.000 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, όπως εσείς. Χρησιμοποιούμε τη δική μας σχεδιασμένη τεχνολογία κινδύνου για να σας προσφέρουμε το κατάλληλο επιχειρηματικό δάνειο για να μπορέσετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Οι υπηρεσίες μας είναι γρήγορες και αξιόπιστες, τα δάνεια εγκρίνονται μέσα σε 24 ώρες από την επιτυχή εφαρμογή. Προσφέρουμε δάνεια από ελάχιστο εύρος 10.000 ευρώ έως 500 εκατ. Ευρώ κατ 'ανώτατο όριο.

Βρίσκεστε σε λίγο πρόβλημα με τους απλήρωτους λογαριασμούς και δεν ξέρετε ποιος τρόπος να πάτε ή πού να στρίψετε; Τι γίνεται με την εύρεση μιας αξιόπιστης επιχείρησης σταθεροποίησης χρέους που μπορεί να σας βοηθήσει στη μείωση των μηνιαίων δόσεων, ώστε να έχετε προσιτές επιλογές αποπληρωμής, καθώς και χώρο για να αναπνεύσει, όταν πρόκειται για το τέλος του μήνα και οι λογαριασμοί πρέπει να πληρώνομαι; Patricia Kingsman δάνειο εταιρεία είναι η απάντηση. Μειώστε τις πληρωμές σας για να διευκολύνετε την πίεση στα μηνιαία σας έξοδα. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail (euridikeaminta.greekloans@gmail.com)

Οι Διαμεσολαβητές / Σύμβουλοι / Μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και είναι 100% προστατευμένοι. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών. Μην κρατάτε τα οικονομικά σας προβλήματα στον εαυτό σας για να μην είστε κύριος του χρέους ή οικονομικό άγχος, γι 'αυτό πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας γρήγορα για να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα. Θα είναι μεγάλη μας χαρά όταν είστε οικονομικά σταθεροί.
Στείλτε μας email μέσω euridikeaminta.greekloans@gmail.com

Χαιρετισμοί
Κ. ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα
Email: euridikeaminta.greekloans@gmail.com
Motto: Προσφέρουμε τις πιο γρήγορες και αξιόπιστες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

Reply
avatar
26 Μαΐου 2018 στις 1:50 μ.μ. delete

Καλως ΗΡΘΑΤΕ,

Έχετε επείγουσα ανάγκη για επιχειρηματικό δάνειο ή να πληρώσετε λογαριασμούς με επιτόκιο 3%; Δίνουμε δάνειο σε ατομικά και συνεργαζόμενα όργανα, που κυμαίνονται από $ 5.000 έως 20 εκατομμύρια δολάρια μέγιστη διάρκεια από 1 έως 30 χρόνια, εάν ναι Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: (gkfinance01 @ gmail.com)

Επισκεφθείτε μας αν σας ενδιαφέρει, μέσω του gkfinance01@gmail.com

Με εκτιμιση,
Δημήτριος Δανιήλ
 
Προσφορά δανείου 3%

Reply
avatar
1 Ιουνίου 2018 στις 3:08 μ.μ. delete

Παρακαλώ,
Είμαι ο πάστορας Joseph Hyan, ένας νόμιμος και κυβερνητικός εγκεκριμένος αξιόπιστος δανειστής δανείου. Είμαστε μια δυναμική εταιρεία με οικονομική βοήθεια. Χορηγούμε δάνεια σε άτομα που χρειάζονται οικονομική βοήθεια, που έχουν κακή πίστωση ή έχουν ανάγκη από χρήματα για να πληρώσουν λογαριασμούς, να επενδύσουν στην επιχείρηση, αλλά και για δάνεια Χριστουγέννων. Δάνειο σε USD ($) και GBP (£) και σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα της επιλογής σας.

Διαθέσιμα δάνεια που προσφέρουμε είναι,
* Προσωπικά Δάνεια (Ασφαλείς και Ασφαλείς)
* Επιχειρηματικά Δάνεια (Ασφαλής και Ασφαλής)
* Συνδυαστικό Δάνειο
* Δάνειο ενοποίησης και πολλά άλλα:
* Διεθνή Δάνεια

*** Γράψτε μας σήμερα για την οικονομική βοήθεια που ζητάτε ***
pastorjosephloans@consultant.com

Reply
avatar
20 Ιουνίου 2018 στις 8:48 π.μ. delete

Ψάχνετε για ένα επείγον δάνειο για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, ή να δημιουργήσετε ένα νέο
Επιχείρηση? Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
Ferdinandleofinance@gmail.com

Reply
avatar
19 Ιουλίου 2018 στις 5:11 π.μ. delete

Είμαι ο Αλέξανδρος Αλέξης, δανειστής ιδιωτικών χρημάτων και εταιρική χρηματοδότηση για ακίνητα και κάθε είδους χρηματοδότηση επιχειρήσεων. Προσφέρω επίσης δάνεια σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και οντότητες. του 3% ανά ακυρώσει Τιμή για ετήσια και 0,5% ανά ακυρωθεί μηνιαία βάση, καθορίζει όρους δανείου. επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: avantcreditfinancials@gmail.com

whatsapp +1 409 600 9050

Χαιρετίσματα.
Αλέξανδρος Αλέξης

επείγουσα προσφορά δανείου

Reply
avatar
17 Αυγούστου 2018 στις 6:00 π.μ. delete

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΧΡΕΩΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΩΡΑ. >> Καλημέρα, >> Αγαπητέ δανειολήπτη, χαιρετισμούς από την MURPHY BROOKS LOAN FIRM. > Είμαστε πιστοποιημένοι δανειστές που προσφέρουν δάνεια σε ανθρώπους που είναι> Ανάγκη για δάνεια, δίνουμε δάνεια για έργα, επιχειρήσεις, φόρους, τιμολόγια,> Και πολλούς άλλους λόγους. Λειτουργούμε με επιτόκιο 2%. > Περισσότερο για να λάβετε όταν λαμβάνετε ένα δάνειο από αυτήν την εταιρεία, έτσι δάνειο Είστε σε χρέη; Θέλετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση και χρειάζεστε χρήματα Χρειάζεστε δάνεια ή κεφάλαια για οποιονδήποτε λόγο; Η βοήθειά σας είναι> Τέλος εδώ, καθώς δίνουμε δάνεια σε όλους σε φθηνή τιμή και> Προσιτό επιτόκιο μόλις 2%, αν σας ενδιαφέρει> Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο :: (Murphybrooks001@gmail.com)> Και λάβετε τα δάνειά σας σήμερα.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, παρακαλώ μας αφήστε> Γνωρίστε το ποσό του δανείου που χρειάζεστε και τη διάρκεια του δανείου. >> Δίνουμε τα εξής: >>> * Προσωπικά Δάνεια (Ασφαλιστικά και Ανασφάλιστα)> * Επιχειρηματικά δάνεια (ασφάλιστρα και ακάλυπά)> * Ενοποιητικό δάνειο και πολλά άλλα. >> Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί. > Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση:> Murphybrooks001@gmail.com >>> Καλή τύχη,> Εξυπηρέτηση πελατών. > MURPHY BROOKS ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ

Reply
avatar
17 Αυγούστου 2018 στις 6:00 π.μ. delete

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΧΡΕΩΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΩΡΑ. >> Καλημέρα, >> Αγαπητέ δανειολήπτη, χαιρετισμούς από την MURPHY BROOKS LOAN FIRM. > Είμαστε πιστοποιημένοι δανειστές που προσφέρουν δάνεια σε ανθρώπους που είναι> Ανάγκη για δάνεια, δίνουμε δάνεια για έργα, επιχειρήσεις, φόρους, τιμολόγια,> Και πολλούς άλλους λόγους. Λειτουργούμε με επιτόκιο 2%. > Περισσότερο για να λάβετε όταν λαμβάνετε ένα δάνειο από αυτήν την εταιρεία, έτσι δάνειο Είστε σε χρέη; Θέλετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση και χρειάζεστε χρήματα Χρειάζεστε δάνεια ή κεφάλαια για οποιονδήποτε λόγο; Η βοήθειά σας είναι> Τέλος εδώ, καθώς δίνουμε δάνεια σε όλους σε φθηνή τιμή και> Προσιτό επιτόκιο μόλις 2%, αν σας ενδιαφέρει> Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο :: (Murphybrooks001@gmail.com)> Και λάβετε τα δάνειά σας σήμερα.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, παρακαλώ μας αφήστε> Γνωρίστε το ποσό του δανείου που χρειάζεστε και τη διάρκεια του δανείου. >> Δίνουμε τα εξής: >>> * Προσωπικά Δάνεια (Ασφαλιστικά και Ανασφάλιστα)> * Επιχειρηματικά δάνεια (ασφάλιστρα και ακάλυπά)> * Ενοποιητικό δάνειο και πολλά άλλα. >> Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί. > Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση:> Murphybrooks001@gmail.com >>> Καλή τύχη,> Εξυπηρέτηση πελατών. > MURPHY BROOKS ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ

Reply
avatar
20 Αυγούστου 2018 στις 7:27 μ.μ. delete

Γεια σε όλους, είμαι Joyce Ocar με το όνομα και είμαι από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.. Γράφω αυτή την επιστολή, διότι είμαι πραγματικά ευγνώμων για ό, τι ο κ. John Leo έκανε για μένα και την οικογένειά μου, όταν σκέφτηκα ότι δεν υπήρχε ελπίδα ήρθε και να κάνει έναν τρόπο για μένα και την οικογένειά μου, δανείζοντας μας δάνειο, με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι εξακολουθούν να υπάρχουν ο Θεός έστειλε και γνήσια δανειστές δανείου στο διαδίκτυο, αλλά για να μου μεγαλύτερη έκπληξη πήρα το δάνειό μου χωρίς σπατάλη πολύ χρόνο, ώστε αν είστε εκεί έξω ψάχνει για ένα δάνειο οποιουδήποτε ποσού θα ήθελα να σας συστήσει στον κ. John Leo τη διαχείριση direc Tor της εταιρείας John Leo δάνειο γιατί είναι ένας Θεός έστειλε ο άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας για πάντα.... Έτσι, αν θέλετε πραγματικά να κάνει μια καλύτερη ζωή χωρίς καμία έλλειψη Ταμείο.... Θα σας συμβούλευα να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω αυτού του e-mail παρακάτω {johnleoloancompany@gmail.com}

Reply
avatar
20 Αυγούστου 2018 στις 7:31 μ.μ. delete

Γεια σε όλους, είμαι Joyce Ocar με το όνομα και είμαι από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.. Γράφω αυτή την επιστολή, διότι είμαι πραγματικά ευγνώμων για ό, τι ο κ. John Leo έκανε για μένα και την οικογένειά μου, όταν σκέφτηκα ότι δεν υπήρχε ελπίδα ήρθε και να κάνει έναν τρόπο για μένα και την οικογένειά μου, δανείζοντας μας δάνειο, με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι εξακολουθούν να υπάρχουν ο Θεός έστειλε και γνήσια δανειστές δανείου στο διαδίκτυο, αλλά για να μου μεγαλύτερη έκπληξη πήρα το δάνειό μου χωρίς σπατάλη πολύ χρόνο, ώστε αν είστε εκεί έξω ψάχνει για ένα δάνειο οποιουδήποτε ποσού θα ήθελα να σας συστήσει στον κ. John Leo τη διαχείριση direc Tor της εταιρείας John Leo δάνειο γιατί είναι ένας Θεός έστειλε ο άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας για πάντα.... Έτσι, αν θέλετε πραγματικά να κάνει μια καλύτερη ζωή χωρίς καμία έλλειψη Ταμείο.... Θα σας συμβούλευα να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω αυτού του e-mail παρακάτω {johnleoloancompany@gmail.com}

Reply
avatar
9 Οκτωβρίου 2018 στις 6:01 π.μ. delete


Do You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts? { FIFOCapitals@gmail.com } Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With An Interest Rate Of 1.00%. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: FIFOCapitals@gmail.com

Please Fill the Application Form Below:
- Complete Name:
- Loan Amount Needed:
- Loan Duration:
- Purpose Of Loan:
- City / Country:
- Telephone:
- How Did You Hear About Us:

If You Are Interested To Get A Loan Then Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us via email: FIFOCapitals@gmail.com,,,

Reply
avatar
9 Οκτωβρίου 2018 στις 6:07 π.μ. delete

Εδώ έρχεται ένα προσιτό δάνειο που θα αλλάξει τη ζωή σας για πάντα, είμαι η κ. Linda Moore πιστοποιημένο δανειστή δανείου, προσφέρω δάνειο σε ατομικό και δημόσιο τομέα που χρειάζονται οικονομική βοήθεια με χαμηλό επιτόκιο 2%. Η κακή πίστωση είναι αποδεκτή, Οι Όροι και οι Προϋποθέσεις είναι πολύ απλοί και προσεκτικοί. Εγώ η κ. Linda Moore είναι έξω για να βοηθήσει το λιγότερο οικονομικό προνόμιο να επιτύχει τα όνειρά τους Έχετε ψάξει για ένα νόμιμο δανειστή δανείου σε απευθείας σύνδεση εδώ τέλος το οικονομικό σας πρόβλημα η αποστολή μου είναι να βοηθήσω το λιγότερο οικονομικό προνόμιο να επιστρέψω στο δρόμο η εταιρεία μου έχει βοηθήσει πολύ των εταιρειών και των μεμονωμένων επιχειρηματιών και την πληρωμή των λογαριασμών καθυστερημένων οφειλών σας χρειάζεστε οποιοδήποτε είδος δανείου Έχουμε ένα δίκτυο επενδυτών που είναι πρόθυμοι να παράσχουν κεφάλαια ανεξάρτητα από το ποσό σε ιδιώτες και οργανισμούς για να ξεκινήσουν επιχειρηματικές και λειτουργικές υποθήκες, στεγαστικά δάνεια επιχειρηματικών δανείων και κακά πιστωτικά δάνεια εμπορικά δάνεια, αρχικά δάνεια κεφαλαίου κίνησης, δάνεια κατασκευής, δάνεια αυτοκινήτων, δάνεια για ξενοδοχεία και δάνεια σπουδαστών, προσωπικά δάνεια, δάνεια για την εξυγίανση των χρεών, τι περιμένετε άσκοπα γιατί δεν δοκιμάστε την κυρία Linda Moore Loan σπίτι και να είναι απαλλαγμένη από τα χρέη κάθε ενδιαφερόμενος πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μου asap (lindamooreloans@gmail.com) ή whatsapp +19292227999.

Reply
avatar
10 Οκτωβρίου 2018 στις 9:33 μ.μ. delete

Χαίρετε,

Χρειάζεστε επειγόντως ένα δάνειο; Εάν έχετε δάνειο από την τράπεζά σας ή από μια χρηματοπιστωτική επιχείρηση δεν σας επιτρέπεται; Χρειάζεσαι
οικονομική βοήθεια? Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας ή να αγοράσετε ένα σπίτι; Θέλετε να έχετε το δικό σας
επιχείρηση και χρειάζεστε βοήθεια δανείου; Χρειάζεστε φοιτητικό δάνειο; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για την οικονομική σας βοήθεια με
χαμηλό επιτόκιο 3%.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΗΠΑ.
και να δούμε αν δεν θα πάρετε το δάνειό σας
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: lauraanthonyloanfirm@outlook.com

Reply
avatar
10 Νοεμβρίου 2018 στις 9:39 π.μ. delete

γεια σας
Είμαι η κυρία Julian Hoffman, δανειστής δανειστή, προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων, όπως προσωπικά δάνεια, στεγαστικά δάνεια, ακίνητα, εταιρικές, επενδυτικές, εμπορικές, ενοποίηση χρέους και πολλά άλλα με επιτόκιο 2%. Ψάχνετε για ένα δάνειο και έχετε απορρίψει την τράπεζά σας ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα; Μην ανησυχείτε πια επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, προσφέρουμε δάνεια από το ελάχιστο εύρος των 500.000,00 ευρώ μέχρι το μέγιστο εύρος των 100.000.000,00 ευρώ. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: julianhoffman.finance@gmail.com

Reply
avatar
10 Νοεμβρίου 2018 στις 9:40 π.μ. delete

Το όνομά μου είναι Olivia Aysel και έλαβα μόλις το δάνειο μου Χριστουγέννων από την εταιρεία δανείου Marian Hoffman έτσι εάν χρειάζεστε ένα δάνειο Χριστουγέννων ή οποιοδήποτε είδος δανείου επικοινωνήστε με την εταιρεία και να είστε ευχαριστημένοι καθώς είμαι τώρα αυτή η εταιρεία είναι πραγματική και αυτό δεν είναι ψεύτικο ή απάτη που είναι πραγματικά πραγματικές εταιρείες δανείου αυτό είναι εκεί διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου julianhoffman.finance@gmail.com

Reply
avatar
10 Νοεμβρίου 2018 στις 9:45 π.μ. delete

γεια σας
Είμαι η κυρία Julian Hoffman, δανειστής δανειστή, προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων, όπως προσωπικά δάνεια, στεγαστικά δάνεια, ακίνητα, εταιρικές, επενδυτικές, εμπορικές, ενοποίηση χρέους και πολλά άλλα με επιτόκιο 2%. Ψάχνετε για ένα δάνειο και έχετε απορρίψει την τράπεζά σας ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα; Μην ανησυχείτε πια επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, προσφέρουμε δάνεια από το ελάχιστο εύρος των 500.000,00 ευρώ μέχρι το μέγιστο εύρος των 100.000.000,00 ευρώ. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: julianhoffman.finance@gmail.com

Reply
avatar
10 Νοεμβρίου 2018 στις 9:47 π.μ. delete

Το όνομά μου είναι Olivia Aysel και έλαβα μόλις το δάνειο μου Χριστουγέννων από την εταιρεία δανείου Marian Hoffman έτσι εάν χρειάζεστε ένα δάνειο Χριστουγέννων ή οποιοδήποτε είδος δανείου επικοινωνήστε με την εταιρεία και να είστε ευχαριστημένοι καθώς είμαι τώρα αυτή η εταιρεία είναι πραγματική και αυτό δεν είναι ψεύτικο ή απάτη που είναι πραγματικά πραγματικές εταιρείες δανείου αυτό είναι εκεί διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου julianhoffman.finance@gmail.com

Reply
avatar
10 Νοεμβρίου 2018 στις 9:48 π.μ. delete

Γεια σας, είμαι Eve Dionisiou, μία μητέρα από το Argos, θα ήθελα να μοιραστώ αυτή τη μεγάλη μαρτυρία για το πώς έλαβα το δάνειό μου από τη δανείζουσα εταιρεία Marian Hoffman, όταν μας εκδιώχτηκαν από το σπίτι μας όταν δεν μπορούσα να πληρώσω τους λογαριασμούς μου πια, αφού έχουν κλαπεί από αρκετές εταιρείες στο διαδίκτυο και αρνήθηκαν δάνειο από την τράπεζά μου και άλλες άλλες πιστωτικές ενώσεις που επισκέφτηκα. Τα παιδιά μου είχαν φροντιστεί από τον οικοδεσπότη, ήμουν μόνος στο δρόμο. Μέχρι μία μέρα, αγνόησα έναν παλιό συνάδελφο που με παρουσίασε στην εταιρεία δανείων Marian Hoffman. Αρχικά της είπα ότι δεν είμαι έτοιμος να αναλάβω τον κίνδυνο δανεισμού ενός άλλου δανείου σε απευθείας σύνδεση, αλλά με διαβεβαίωσε ότι έλαβα το δάνειό μου γι 'αυτούς. Σε μια δεύτερη σκέψη, πήρα λόγω της δουλειάς μου, πήρα μια δοκιμή και ζήτησα το δάνειο, ευτυχώς για μένα, έλαβα δάνειο € 50,000.00 από το (julianhoffman.finance@gmail.com). Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναλάβω τον κίνδυνο και να υποβάλω αίτηση για το δάνειο. Τα παιδιά μου επέστρεψαν σε μένα και τώρα κατέχω σπίτι και δουλειά μου. Όλη η ευγνωμοσύνη είναι για τη δανειστή εταιρεία Marian Hoffman για να δώσει νόημα στη ζωή μου όταν έχασα κάθε ελπίδα.

Reply
avatar
22 Ιανουαρίου 2019 στις 4:47 μ.μ. delete

Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

Reply
avatar
21 Μαρτίου 2019 στις 5:35 μ.μ. delete

COLLINS GUZMAN FUNDING'S

We offer a variety of Financial packages at a very low interest rate, We stand apart from other lenders because we believe in customer service, We offer the right solution to your financial needs.In general we are FINANCE COMPANY, We offer loan at 2% interest rate, Commercial loans, business loans, home loans, car loans and debt consolidation loan are available for you. Contact us for more information via E-MAIL: collinsguzmanfundings@gmail.com

Names:
Occupation:
Loan Amount Needed:
Loan Duration:
Your Country:
Mobile NO:
Purpose Of Loan:
Email Address:
monthly income:
Sex:
Age:

Thanks and best regards
Mr Collins Guzman
WhatsApp or Text: +1 (786) 598-8751

Reply
avatar
21 Μαρτίου 2019 στις 5:36 μ.μ. delete

COLLINS GUZMAN FUNDING'S

We offer a variety of Financial packages at a very low interest rate, We stand apart from other lenders because we believe in customer service, We offer the right solution to your financial needs.In general we are FINANCE COMPANY, We offer loan at 2% interest rate, Commercial loans, business loans, home loans, car loans and debt consolidation loan are available for you. Contact us for more information via E-MAIL: collinsguzmanfundings@gmail.com

Names:
Occupation:
Loan Amount Needed:
Loan Duration:
Your Country:
Mobile NO:
Purpose Of Loan:
Email Address:
monthly income:
Sex:
Age:

Thanks and best regards
Mr Collins Guzman
WhatsApp or Text: +1 (786) 598-8751

Reply
avatar
2 Μαΐου 2019 στις 2:08 μ.μ. delete

Καλή μέρα,

Είσαι σε οποιαδήποτε οικονομική δυσκολία; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εκκαθαρίσετε τα χρέη σας; Πρόκειται να αυξήσετε τα οικονομικά σας; Είστε επιχειρηματίας που θέλει να επεκτείνει την εταιρεία του / της. Σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με τον πραγματικό ήρωα, την εμπιστοσύνη και την αποτελεσματική επιχείρηση δανεισμού δανείων για το δάνειό σας. Είμαι αναγνωρισμένος τόσο από τα άτομα όσο και από την κυβέρνηση για τη μεγάλη μας αποτελεσματικότητα.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, αν ενδιαφέρεστε, μέσω

Email: easyloanfirm2020@gmail.com
WhatsApp: +17042282247

Χαιρετισμοί,
Κ. Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com

3% Διαθέσιμη και εγγυημένη προσφορά δανείου

Reply
avatar
23 Μαΐου 2019 στις 11:48 π.μ. delete

Το όνομά μου είναι ο Κέλος από την Ελλάδα και είμαι χαρούμενος εδώ γιατί έχω δανεισμό 50.000 ευρώ από την εταιρεία Easy loan. Εάν ενδιαφέρεστε για τα δάνεια, στείλτε τα email τους σήμερα στο easyloanfirm2020@gmail.com ή ο αντιπρόσωπός τους WhatsApp +17042282247

Reply
avatar
23 Μαΐου 2019 στις 11:48 π.μ. delete

Το όνομά μου είναι ο Κέλος από την Ελλάδα και είμαι χαρούμενος εδώ γιατί έχω δανεισμό 50.000 ευρώ από την εταιρεία Easy loan. Εάν ενδιαφέρεστε για τα δάνεια, στείλτε τα email τους σήμερα στο easyloanfirm2020@gmail.com ή ο αντιπρόσωπός τους WhatsApp +17042282247

Reply
avatar
23 Μαΐου 2019 στις 12:02 μ.μ. delete

Το όνομά μου είναι ο Κέλος από την Ελλάδα και είμαι χαρούμενος εδώ γιατί έχω δανεισμό 50.000 ευρώ από την εταιρεία Easy loan. Εάν ενδιαφέρεστε για τα δάνεια, στείλτε τα email τους σήμερα στο easyloanfirm2020@gmail.com ή ο αντιπρόσωπός τους WhatsApp +17042282247

Reply
avatar
30 Αυγούστου 2019 στις 12:43 π.μ. delete

Γειά σου,

Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς και τα χρέη σας; Χρειάζεστε χρήματα για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας; Έχετε κακή πιστωτική κάρτα; Έχετε απορριφθεί από την πιστωτική ένωση, τις τράπεζες και άλλους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς; Μη ανησυχείτε πια, γιατί είμαστε εδώ για να παρέχουμε οικονομική βοήθεια στην κρίση δανείων σας.

     Προσφέρουμε δάνειο σε ένα πολύ αξιόπιστο χαμηλό επιτόκιο, πιστοποιούμε και πιστοποιούμε από την κυβέρνηση ότι χορηγεί οικονομική βοήθεια σε όσους βρίσκονται σε οικονομική κρίση. Είμαστε αξιόπιστοι, γνήσιοι και νόμιμοι δανειστές. Εάν ενδιαφέρεστε ευγενικά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω:

Email: easyloanfirm2020@gmail.com
WhatsApp: +18582644849

Χαιρετισμοί,
Ντέρεκ Ντάγκλας
easyloanfirm2020@gmail.com


Καλύτερη προσφορά δανείου

Reply
avatar
5 Νοεμβρίου 2019 στις 11:40 μ.μ. delete

γεια σας

Είμαι ιδιωτικός δανειστής. Χρειάζεστε ένα νόμιμο, ειλικρινές, σοβαρό και γρήγορο δάνειο; Μπορώ να σας βοηθήσω με 100% δάνεια εγγύησης, προσφέρω επιχειρηματικά και προσωπικά δάνεια με 3%, βοηθάμε με όλα τα είδη δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: easyloanfirm2020@gmail.com


Whatsapp Αριθμός: +18582644849
Στείλτε μας email: easyloanfirm2020@gmail.com

Τις καλύτερες ευχές
Κ. Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com

Reply
avatar
5 Νοεμβρίου 2019 στις 11:40 μ.μ. delete

γεια σας

Είμαι ιδιωτικός δανειστής. Χρειάζεστε ένα νόμιμο, ειλικρινές, σοβαρό και γρήγορο δάνειο; Μπορώ να σας βοηθήσω με 100% δάνεια εγγύησης, προσφέρω επιχειρηματικά και προσωπικά δάνεια με 3%, βοηθάμε με όλα τα είδη δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: easyloanfirm2020@gmail.com


Whatsapp Αριθμός: +18582644849
Στείλτε μας email: easyloanfirm2020@gmail.com

Τις καλύτερες ευχές
Κ. Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com

Reply
avatar
18 Νοεμβρίου 2019 στις 12:23 π.μ. delete

Καθώς πλησιάζουν οι διακοπές, δανείζομαι σε όλες τις επιχειρήσεις ή σε τρίτους που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Επιθυμείτε να επωφεληθείτε από μια πίστωση για τα έργα σας, θέλετε να επωφεληθείτε από μια καλή θέληση, θέλετε να επωφεληθείτε από ένα δάνειο για τη χρηματοδότηση των σπουδών σας στο εξωτερικό. Θέλετε να αλλάξετε τα αυτοκίνητα, να εξοπλίσετε τον εαυτό σας με gadgets, να προτείνετε ένα νέο σπίτι. Με την τρέχουσα οικονομική κρίση, θα ήθελα να σας δώσω μια ώθηση στην επιχείρησή σας. Όσοι από εσάς χρειάζεστε χρήματα για να γιορτάσετε σε καλές συνθήκες. Έχω κεφάλαιο 1.000.000 € και το επιτόκιό μου είναι 3%. Είμαι ανοιχτός στους σοβαρούς και τίμιους ανθρώπους. Έτσι, εάν χρειάζεστε ένα δάνειο, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε απευθείας με το ταχυδρομείο για να μάθετε περισσότερα για τους όρους μου.

Mail: joinisseaurelie1989@gmail.com

Reply
avatar
21 Νοεμβρίου 2019 στις 1:43 μ.μ. delete

Καλώς ήρθατε στο Financial Centre του Garrett Wilson, είστε σε οποιοδήποτε οικονομικό πρόβλημα και χρειάζεστε χρήματα για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; χρειάζεστε ένα δάνειο για τη διευθέτηση του χρέους σας ή να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας ή να αρχίσετε μια κερδοφόρα επιχείρηση; έχετε ένα χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και βρίσκετε δύσκολο να αποκτήσετε κεφάλαιο / δάνειο από εγχώριες τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Χρειάζεστε δάνειο ή χρήματα για προσωπικούς λόγους; Ο Garrett Wilson προσφέρει δάνειο με χαμηλό επιτόκιο 2% και χωρίς πιστωτικό έλεγχο, προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, δάνεια εξυγίανσης χρέους, κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου, επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια εκπαίδευσης, στεγαστικά δάνεια ή δάνεια για οποιοδήποτε λόγο, θα χρειαστείτε για τον δικό σας λόγο. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω: garrettwilsonfinancialcentre@aol.com

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

1) Πλήρη ονόματα:
2) Χώρα:
3) διεύθυνση:
4) Κράτος:
5) Φύλο:
6) Οικογενειακή κατάσταση:
7) Επάγγελμα:
8) Τηλέφωνο:
9) Μηνιαίο εισόδημα:
10) Απαιτούμενο ποσό δανείου:
11) Διάρκεια δανείου:
12) Σκοπός του δανείου:

επικοινωνήστε μαζί μας μέσω (garrettwilsonfinancialcentre@aol.com)
Θα χαρώ να σας ακούσω έτσι ώστε να προχωρήσετε

Reply
avatar
23 Νοεμβρίου 2019 στις 12:30 μ.μ. delete

Είμαι δανειστής χρημάτων, προσφέρω δάνεια για όλη την ημέρα, προσωπικά και επιχειρηματικά δάνεια, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια, οπότε αν σας ενδιαφέρει, κανένα πρόβλημα, θα ήθελα να επικοινωνήσετε μαζί μου τώρα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου. (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

Προσφορά δανείου

Reply
avatar
23 Νοεμβρίου 2019 στις 12:31 μ.μ. delete

Είμαι δανειστής χρημάτων, προσφέρω δάνεια για όλη την ημέρα, προσωπικά και επιχειρηματικά δάνεια, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια, οπότε αν σας ενδιαφέρει, κανένα πρόβλημα, θα ήθελα να επικοινωνήσετε μαζί μου τώρα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου. (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

Προσφορά δανείου

Reply
avatar
11 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:39 μ.μ. delete

Sky Loans Firm δάνειο, δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 0f 3%.

Καλημέρα κύριε / μα είμαι.

Είμαστε μια ιδιωτική εταιρεία και προσφέρουμε δάνεια με χαμηλά επιτόκια για τον καθορισμό του ποσού του δανείου είναι μεταξύ 100 εκατομμυρίων δανείων πρόβλεψη δανείου 1.000 ευρώ για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων: άκρη / επιχειρηματική επέκταση ανταγωνιστικότητα.

(Αριθμός Whatsapp: +79652625435)

Προσφέρουμε μια ποικιλία δανείων

* Προσωπικά δάνεια (εξασφαλισμένα και μη εξασφαλισμένα)
* Επιχειρηματικά δάνεια (εξασφαλισμένα και μη εξασφαλισμένα)
* Δάνειο ενοποίησης

Δεν υπάρχουν τέλη Upfront

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτή τη διαφήμιση.Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις, στείλτε μας e-mail σήμερα

skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com

Κα Mary Mason.

Reply
avatar
11 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:39 μ.μ. delete

Sky Loans Firm δάνειο, δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 0f 3%.

Καλημέρα κύριε / μα είμαι.

Είμαστε μια ιδιωτική εταιρεία και προσφέρουμε δάνεια με χαμηλά επιτόκια για τον καθορισμό του ποσού του δανείου είναι μεταξύ 100 εκατομμυρίων δανείων πρόβλεψη δανείου 1.000 ευρώ για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων: άκρη / επιχειρηματική επέκταση ανταγωνιστικότητα.

(Αριθμός Whatsapp: +79652625435)

Προσφέρουμε μια ποικιλία δανείων

* Προσωπικά δάνεια (εξασφαλισμένα και μη εξασφαλισμένα)
* Επιχειρηματικά δάνεια (εξασφαλισμένα και μη εξασφαλισμένα)
* Δάνειο ενοποίησης

Δεν υπάρχουν τέλη Upfront

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτή τη διαφήμιση.Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις, στείλτε μας e-mail σήμερα

skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com

Κα Mary Mason.

Reply
avatar
12 Δεκεμβρίου 2019 στις 9:52 π.μ. delete

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

Επίλυση του οικονομικού προβλήματος εντός 24 ωρών.

Είσαστε μισθωτός ή ιδιοκτήτης επιχείρησης; Πάρτε από 1.000 Ευρώ - 200.000, 000 Ευρώ Δάνειο μέσα σε 24 ώρες
Η απλή λύση χρημάτων.

Για περισσότερες έρευνες επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: immaculateloanprovidersltd@gmail.com

Διευθύνων Σύμβουλος: κ. Benjamine

ή επισκεφθείτε το κατάστημά μας: Επίπεδο 29, Tiffany Tower, Jumeirah Lakes Towers Dubai. ΗΑΕ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: immaculateloanprovidersltd@gmail.com
Ευχαριστώ

Reply
avatar
22 Δεκεμβρίου 2019 στις 3:13 μ.μ. delete

Θέλετε να δανειστείτε και δεν ξέρετε πού να πάρετε ένα πραγματικό δάνειο;
Θέλετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, αλλά δεν έχετε κεφάλαιο;
Χρειάζεται να υποβάλετε αίτηση για δάνειο για οποιονδήποτε λόγο;
Χρειάζεστε ένα χριστουγεννιάτικο δάνειο.

Η ελπίδα σας είναι τελικά εδώ, καθώς παρέχουμε γρήγορα και αξιόπιστα δάνεια, η υπηρεσία μας είναι 100% γνήσια και σας εγγυάται να λάβετε το δάνειό σας κατά την υποβολή αίτησης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και εγκρίνετε σήμερα στη διεύθυνση: elenanino0007@gmail.com

Σας ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
Έλενα

Reply
avatar
7 Μαρτίου 2020 στις 12:59 μ.μ. delete

Αξιόπιστο δάνειο: caravellamariepierre@gmail.com

Γεια σας, ατομικά σε όλη την Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο (Γαλλία, Βέλγιο, Ελβετία, Ρουμανία, Ιταλία, Ισπανία, Καναδάς, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Γουιάνα, Ρεϋνιόν, Μαγιότ, Γουαδελούπη, Μαρτινίκα, Γαλλική Πολυνησία, Νέα Καληδονία ...) , Έβαλα στη διάθεσή σας ένα δάνειο που κυμαίνεται από 3.000 € uro έως 500.000 ευρώ με πολύ απλές συνθήκες με επιτόκιο 2%. Επίσης, πραγματοποιώ επενδύσεις και δάνεια μεταξύ ατόμων κάθε είδους. Προσφέρομαι βραχυπρόθεσμα, μεσαία και μακροπρόθεσμα δάνεια. Για περισσότερα
πληροφοριών.
παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: caravellamariepierre@gmail.com

Reply
avatar
7 Μαρτίου 2020 στις 1:00 μ.μ. delete

Αξιόπιστο δάνειο: caravellamariepierre@gmail.com

Γεια σας, ατομικά σε όλη την Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο (Γαλλία, Βέλγιο, Ελβετία, Ρουμανία, Ιταλία, Ισπανία, Καναδάς, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Γουιάνα, Ρεϋνιόν, Μαγιότ, Γουαδελούπη, Μαρτινίκα, Γαλλική Πολυνησία, Νέα Καληδονία ...) , Έβαλα στη διάθεσή σας ένα δάνειο που κυμαίνεται από 3.000 € uro έως 500.000 ευρώ με πολύ απλές συνθήκες με επιτόκιο 2%. Επίσης, πραγματοποιώ επενδύσεις και δάνεια μεταξύ ατόμων κάθε είδους. Προσφέρομαι βραχυπρόθεσμα, μεσαία και μακροπρόθεσμα δάνεια. Για περισσότερα
πληροφοριών.
παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: caravellamariepierre@gmail.com

Reply
avatar
14 Απριλίου 2020 στις 5:34 μ.μ. delete

Θέλετε να δανειστείτε και δεν ξέρετε πού να πάρετε ένα πραγματικό δάνειο;
Θέλετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, αλλά δεν έχετε κεφάλαιο;
Χρειάζεται να υποβάλετε αίτηση για δάνειο για οποιονδήποτε λόγο;

Η ελπίδα σας είναι τελικά εδώ, καθώς παρέχουμε γρήγορα και αξιόπιστα δάνεια, η υπηρεσία μας είναι 100% γνήσια και σας εγγυάται να λάβετε το δάνειό σας κατά την υποβολή αίτησης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και εγκρίνετε σήμερα στη διεύθυνση: elenanino0007@gmail.com

Σας ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
Έλενα

Reply
avatar
28 Απριλίου 2020 στις 10:50 μ.μ. delete

αναζητάτε μια συγκεκριμένη προσφορά δανείου; Ίσως ένας νόμιμος δανειστής για μεγάλα δάνεια, ή φθηνά και γρήγορα δάνεια με 2% ετησίως για την πληρωμή έκτακτων λογαριασμών και χρεών; επικοινωνήστε μαζί μας τώρα email chosengenerationloancompany@gmail.com
Whatsapp: https://wa.me/2349073656365

Reply
avatar
28 Απριλίου 2020 στις 10:51 μ.μ. delete

αναζητάτε μια συγκεκριμένη προσφορά δανείου; Ίσως ένας νόμιμος δανειστής για μεγάλα δάνεια, ή φθηνά και γρήγορα δάνεια με 2% ετησίως για την πληρωμή έκτακτων λογαριασμών και χρεών; επικοινωνήστε μαζί μας τώρα email chosengenerationloancompany@gmail.com
Whatsapp: https://wa.me/2349073656365

Reply
avatar
28 Απριλίου 2020 στις 10:55 μ.μ. delete

αναζητάτε μια συγκεκριμένη προσφορά δανείου; Ίσως ένας νόμιμος δανειστής για μεγάλα δάνεια, ή φθηνά και γρήγορα δάνεια με 2% ετησίως για την πληρωμή έκτακτων λογαριασμών και χρεών; επικοινωνήστε μαζί μας τώρα email chosengenerationloancompany@gmail.com
Whatsapp: https://wa.me/2349073656365

Reply
avatar
7 Μαΐου 2020 στις 2:47 π.μ. delete

Προσοχή! Προσοχή!! Προσοχή!!! ,

Οι ενδιαφερόμενοι δανειστές θα πρέπει να με στείλουν μέσω email ή WhatsApp:

Όνομα δανειστή: Δρ. Paul John
Email δανειστών: dr.paulloanlender@hotmail.com
WhatsApp +1 (506) 268-2838.

Ο δρ. Paul John δάνεια εταιρεία έχει έρθει να παρέχει ιδιωτικά, εμπορικά και προσωπικά δάνεια με πολύ χαμηλά επιτόκια έτους τόσο χαμηλά όσο 2% εντός ενός έτους έως 33 ετών Διάρκεια αποπληρωμής σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Δίνουμε δάνεια που κυμαίνονται από $ 2.000 έως $ 50.000.000. Τα δάνεια μας είναι ασφαλισμένα για μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας. Ο Δρ Paul John είναι ένας από τους κορυφαίους διαδικτυακούς παρόχους χρηματοδότησης.

Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ενοποίησης, έχουμε πολλά ευέλικτα σχέδια στον πίνακα δανεισμού μας για να σας δώσουμε την αποδέσμευση των ιδίων κεφαλαίων στο σπίτι σας. Μπορούμε ακόμη και να βοηθήσουμε στην εταιρική χρηματοδότηση!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ

Ονομα:
Χώρα:
Αριθμός φαξ:
Προσωπικός αριθμός:
Κατοχή:
Φύλο:
Απαιτούμενη ποσότητα:
Διάρκεια δανείου:
Μηνιαίο εισόδημα:

Χαιρετισμοί
Δρ. Paul John
Διαδικτυακός διαφημιζόμενος

Reply
avatar
6 Σεπτεμβρίου 2020 στις 6:07 π.μ. delete

Χαίρετε,
Είμαι ο κ. Mike Church χρηματοδοτικό δάνειο, ένας νόμιμος δανειστής δανείου, δίνουμε δάνεια
σε προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνεια αγορά αυτοκινήτου, φοιτητικό δάνειο, χρέος
δάνειο ενοποίησης, μη εξασφαλισμένο δάνειο, δάνεια επιχειρηματικού κεφαλαίου και επιχειρήσεις προς
επενδύστε και για να επιλύσετε οικονομικά προβλήματα, κ.λπ. ... τα δάνεια μας εύκολα και μοιραστείτε
κεφάλαιο 150 εκατομμυρίων ευρώ, αναμένει να δανείσει ιδιωτικά βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα,
όρος που κυμαίνεται από 500 έως 100 εκατομμύρια ευρώ για όλους τους σοβαρούς ανθρώπους,
αξιόπιστη και ενσωματώνει θέλει να κάνει δάνειο. Το επιτόκιο μου 2%, εάν
σας ενδιαφέρει η προσφορά δανείου μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση email,

Όνομα: κ. Mike

Email: agborloanfirm@gmail.com ή αριθμός WhatsApp για κινητά, +1 661 380 6431

Reply
avatar
6 Σεπτεμβρίου 2020 στις 6:11 π.μ. delete

Χαίρετε,
Είμαι ο κ. Mike Church χρηματοδοτικό δάνειο, ένας νόμιμος δανειστής δανείου, δίνουμε δάνεια
σε προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνεια αγορά αυτοκινήτου, φοιτητικό δάνειο, χρέος
δάνειο ενοποίησης, μη εξασφαλισμένο δάνειο, δάνεια επιχειρηματικού κεφαλαίου και επιχειρήσεις προς
επενδύστε και για να επιλύσετε οικονομικά προβλήματα, κ.λπ. ... τα δάνεια μας εύκολα και μοιραστείτε
κεφάλαιο 150 εκατομμυρίων ευρώ, αναμένει να δανείσει ιδιωτικά βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα,
όρος που κυμαίνεται από 500 έως 100 εκατομμύρια ευρώ για όλους τους σοβαρούς ανθρώπους,
αξιόπιστη και ενσωματώνει θέλει να κάνει δάνειο. Το επιτόκιο μου 2%, εάν
σας ενδιαφέρει η προσφορά δανείου μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση email,

Όνομα: κ. Mike

Email: agborloanfirm@gmail.com ή αριθμός WhatsApp για κινητά, +1 661 380 6431

Reply
avatar
25 Οκτωβρίου 2020 στις 8:44 μ.μ. delete

Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να λύσετε το οικονομικό σας πρόβλημα; Δίνουμε επιχειρηματικά δάνεια, ιδιωτικά δάνεια, στεγαστικά δάνεια, payday δάνεια, δάνεια γάμου, φοιτητικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, τραπεζικά δάνεια και δάνεια για την αποπληρωμή λογαριασμών. Προσφέρουμε δάνεια με επιτόκιο 2% και προσφέρουμε μεταξύ 5.000 ευρώ και 6.000.000 ευρώ και κάθε είδος νομίσματος είναι διαθέσιμο και όρος αποπληρωμής ενός έτους έως 20 ετών. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας στο: Email (freeloanservice069@gmail.com)


Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: freeloanservice069@gmail.com

Reply
avatar
Ανώνυμος
6 Νοεμβρίου 2020 στις 2:31 μ.μ. delete

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος ... Πήρα ένα δάνειο από έναν δανειστή που με βοήθησε με το δάνειο μου. Ήταν καταπληκτικό πώς πήρα ένα δάνειο. Δοκίμασα μια διαφορετική υπηρεσία, αλλά δεν μπορούσα ποτέ να λάβω δάνειο από αυτήν την υπηρεσία. Μερικοί από αυτούς θα με ζητήσουν να συμπληρώσω πολλά έγγραφα και στο τέλος της ημέρας δεν θα τελειώσουν καλά. Αλλά είμαι χαρούμενος μετά τη συνάντηση με την Έλενα Νίνο. Μπόρεσα να πάρω το δάνειο μου ύψους 22.000 ευρώ τώρα η επιχείρησή μου πηγαίνει καλά και θέλω όλοι να το γνωρίζετε σήμερα, επειδή είναι γρήγορο και 100% αξιόπιστο. Τώρα πληρώνω το δάνειο που έλαβα από την εταιρεία Elena Nino δάνεια σε όλο τον κόσμο. Ελάτε σε επαφή μαζί τους και μην χάνετε χρόνο με αυτούς τους δανειστές επικοινωνήστε με αυτό το email: elenanino0007@gmail.com

Reply
avatar
30 Απριλίου 2021 στις 8:45 μ.μ. delete

Μαρτυρία για το πώς μεταμορφώθηκε η ζωή μου (betty.mabel227@gmail.com)

Γεια σας φίλοι!!! Το όνομά μου είναι Κατερίνα Βασιλική. Θέλω να καταθέσω τον καλό δανειστή δανείου που μου έδειξε φως αφού απάτησαν από 2 διαφορετικούς διεθνείς δανειστές στο Διαδίκτυο, όλοι υπόσχονται να μου δώσουν ένα δάνειο αφού με κάνουν να πληρώσω πολλά τέλη που δεν απέδωσαν τίποτα και δεν ισοδυναμούσαν με κανένα θετικό αποτέλεσμα. έχασα τα σκληρά κέρδη μου και ήταν συνολικά 15.000 ευρώ. Μια μέρα καθώς έκανα περιήγηση στο Διαδίκτυο φαινόταν απογοητευμένος όταν συνάντησα μια γυναίκα μαρτυρίας που επίσης απάτη και τελικά συνδέθηκε με μια εταιρεία νομικών δανείων που ονομάζεται Υπηρεσία χρηματοοικονομικού δανείου της Betty Mabel και email (betty.mabel227@gmail.com) όπου τελικά πήρα το δάνειο της, οπότε αποφάσισα να επικοινωνήσω με την ίδια εταιρεία δανείου και μετά τους είπα την ιστορία μου σχετικά με το πώς έχω απάτη από 2 διαφορετικούς δανειστές που δεν έκαναν τίποτα παρά για να με κάνουν περισσότερο πόνο. Εξηγώ στην εταιρεία μέσω ταχυδρομείου και το μόνο που μου είπαν ήταν να μην κλάψω πια γιατί θα πάρω το δάνειο μου στην εταιρεία τους και επίσης έχω κάνει τη σωστή επιλογή να επικοινωνήσω μαζί τους. συμπλήρωσα το έντυπο αίτησης δανείου και προχώρησα σε όλα όσα μου ζητήθηκαν και, με έκπληξη, μου δόθηκε ένα ποσό δανείου ύψους 65.000,00 ευρώ από αυτήν την υπέροχη εταιρεία (Υπηρεσία χρηματοοικονομικού δανείου της Betty Mabel) που διαχειρίζεται η κυρία Betty Mabel God φοβισμένη γυναίκα και εδώ εγώ Είμαι σήμερα χαρούμενος επειδή αυτή η εταιρεία μου έχει δώσει ένα δάνειο, οπότε έκανα έναν όρκο στον εαυτό μου ότι θα συνεχίσω να καταθέτω στο Διαδίκτυο για το πώς πήρα το δάνειο μου. Χρειάζεστε επειγόντως ένα δάνειο; ευγενικά και γρήγορα επικοινωνήστε με αυτήν την υπέροχη εταιρεία τώρα για το δάνειο σας μέσω email: (betty.mabel227@gmail.com) είναι ευγενική. Καλή τύχη. Αριθμός τηλεφώνου Whatsapp της: +1 (305) 771-0689

Reply
avatar
22 Ιουνίου 2021 στις 11:23 μ.μ. delete

Χρειάζεστε ένα νόμιμο, δίκαιο, αξιόπιστο και επείγον δάνειο; Η αναζήτησή σας για ένα νόμιμο δάνειο τελειώνει σήμερα επειδή είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις οικονομικές σας ανάγκες. Εάν μια τράπεζα ή ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα σας απέρριψε ένα δάνειο για οποιονδήποτε λόγο, σταματήστε να ανησυχείτε για τα οικονομικά σας προβλήματα, γιατί εμείς είμαστε η λύση στην οικονομική σας καταστροφή. Παρέχουμε δισεκατομμύρια (σε διάφορα νομίσματα) επιχειρηματικών δανείων σε περισσότερους από 32.000 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Χρησιμοποιούμε τη δική μας τεχνολογία καθορισμένου κινδύνου για να σας δώσουμε το σωστό επιχειρηματικό δάνειο, ώστε να μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. προσφέρουμε όλους τους τύπους δανείων με χαμηλό επιτόκιο και επίσης τη διάρκεια αποπληρωμής του δανείου. Έχετε κακή πίστωση; Χρειάζεστε χρήματα για να πληρώσετε τους λογαριασμούς; ή νομίζετε ότι είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση; Έχετε ένα ημιτελές έργο λόγω κακής χρηματοδότησης; Χρειάζεστε χρήματα για να επενδύσετε σε μια ειδικότητα που θα σας ωφελήσει; ISLAMIC REFINANCING LOAN COMPANY
στοχεύει να παρέχει εξαιρετικές επαγγελματικές υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [islamicrefinancing@gmail.com]
Whatsapp; +15716666386

Reply
avatar
25 Οκτωβρίου 2021 στις 8:52 π.μ. delete

Χρειάζεστε ένα γρήγορο μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο δάνειο με σχετικά χαμηλό επιτόκιο έως και 2%; Προσφέρουμε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου, φοιτητικό δάνειο, δάνειο ενοποίησης χρέους Εάν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας: (dakany.endre@gmail.com)

Reply
avatar
Ανώνυμος
17 Ιανουαρίου 2022 στις 3:25 π.μ. delete

Γεια σε όλους, είμαι πολύ ενθουσιασμένος σήμερα, είδα σχόλια από άτομα που είχαν ήδη λάβει δάνειο από το Sabinhelps@gmail.com και μετά αποφάσισα να εγγραφώ με βάση τις συστάσεις τους. Πριν από λίγες ώρες επιβεβαίωσα συνολικά 10.000 ευρώ που είχα ζητήσει από τον δικό μου τραπεζικό λογαριασμό. Αυτά είναι πραγματικά υπέροχα νέα και συμβουλεύω οποιονδήποτε χρειάζεται πραγματικό δάνειο να στείλει αίτηση μέσω email: sabinhelps@gmail.com ή whatsapp +79267494861

Reply
avatar
26 Φεβρουαρίου 2022 στις 7:50 μ.μ. delete

Χρειάζεστε δάνειο για να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας; Ή για την επιχείρησή σας, εάν ναι, Email: edensmarianloanservices@gmail.com, τότε συμπληρώστε αυτές τις πληροφορίες για να καταχωρίσετε το όνομά σας στη βάση δεδομένων μας. ή whatsapp. +1 (725)252-2518

(1) Το όνομά σας:
(2) Ποσό που απαιτείται ως δάνειο:
(3) Αριθμός τηλεφώνου:
(4) Διάρκεια:
(5) Φύλο:
(6)Χώρα

Reply
avatar
29 Μαΐου 2022 στις 7:45 μ.μ. delete

Πώς επέστρεψα τον πρώην σύζυγό μου..........

Μετά από ένα χρόνο Σπασμένου γάμου, ο εραστής μου με άφησε με ένα παιδί, ένιωσα να τα τελειώσω όλα, κόντεψα να αυτοκτονήσω γιατί δεν μας άφησε τίποτα, ήμουν συναισθηματικά πεσμένος όλο αυτό το διάστημα. Χάρη σε έναν μάστορα που λέγεται Dr Noble, τον οποίο γνώρισα στο Διαδίκτυο, ο οποίος έφερε πίσω τον εραστή μου κοντά μου. Μια πιστή μέρα, καθώς περιηγούσα στο Διαδίκτυο, έπεσα πάνω σε πολλές μαρτυρίες για τον Dr Noble Μερικοί άνθρωποι κατέθεσαν ότι έφερε πίσω τον πρώην εραστή τους, κάποιοι μαρτύρησαν ότι αποκαθιστά τη μήτρα, θεραπεύει τον καρκίνο και άλλες ασθένειες, μπορείτε να επικοινωνήσετε τον εάν χρειάζεστε τη βοήθειά του σε οποιοδήποτε πρόβλημα

Κάνοντας ξόρκια καλής τύχης ❤️
θέλεις αυθεντικά ξόρκια
*Καλή τύχη

ξόρκια. ❤
* Επιστρέψτε ξόρκια χαμένου εραστή ❤
* Λατρεύω τα δεσμευτικά ξόρκια ❤
* Ξόρκια γάμου ❤
* Ξόρκια διαζυγίου ❤
* σταματήστε τα ξόρκια διαζυγίου ❤
* Διώξτε τα ξόρκια περασμένων ερωτευμένων ❤
* Σπάζοντας ξόρκια
*Θεραπευτικό ξόρκι ❤️❤️🥰
*Ξόρκι εργασίας❤️❤️

gmail:: greatdrnoble52@gmail.com
WhatsApp τον +2348137972107

Reply
avatar
2 Φεβρουαρίου 2023 στις 11:57 μ.μ. delete

Αγαπητοί αιτούντες δάνειο,

Έχετε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε ως οργανισμός ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκοσμίως με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και οικονομικά αναξιοπαθούντες ανθρώπους. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία: e-mail: elenanino0007@gmail.com

Ονομα:
Απαιτούμενο ποσό δανείου:
Διάρκεια δανείου:
Αριθμός κινητού:

Σας ευχαριστώ και ο Θεός να έχει καλά
Ίngrid

Reply
avatar
28 Φεβρουαρίου 2024 στις 5:14 μ.μ. delete

Γεια σας παιδιά!!! Έχω την πίστη μου. Η κενή μου κάρτα ATM μπορεί να κάνει ανάληψη 5.000 $ την ημέρα. Το πήρα από τον κ. Georg την περασμένη Τετάρτη και τώρα έχω 10.000€ δωρεάν. Η κάρτα βγάζει χρήματα από οποιοδήποτε ΑΤΜ και δεν υπάρχει όνομα, δεν είναι ανιχνεύσιμη και τώρα έχω αρκετά χρήματα για εμένα και τα 4 παιδιά μου. Είμαι ενθουσιασμένος που γνώρισα τον κ. Georg γιατί γνώρισα δύο άτομα πριν και πήρα τα χρήματά μου χωρίς να γνωρίζω ότι ήταν απάτες. Αλλά είμαι χαρούμενος τώρα. Ο κύριος Georg έστειλε την κάρτα μέσω DHL και την πήρα σε δύο μέρες. Πάρε έναν από αυτόν τώρα. Βλέπετε, είναι δώρο για να βοηθήσετε ανθρώπους, ακόμα κι αν είναι παράνομο, αλλά βοηθάει πολύ και κανείς δεν πιάνεται ποτέ. Η κάρτα λειτουργεί σε όλες τις χώρες παγκοσμίως. Βιαστείτε και στείλτε email μέσω georgbednorzhackers @ gmail. com Στείλτε μήνυμα, καλέστε ή WhatsAp: +1(262)355-8285
Άλλες υπηρεσίες που προσφέρθηκαν ήταν:
Κλωνοποίηση καρτών ATM
Hacking Bitcoin ATM με κάρτες κακόβουλου λογισμικού
Ανάκτηση χαμένου ή κλεμμένου κρυπτονομίσματος
Hacking μεταφορές Western Union, μεταφορές MoneyGram, τραπεζικές μεταφορές, μεταφορές PayPal, Μεταφορές εφαρμογών μετρητών
Ανάκτηση χακαρισμένων μέσων κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok, Gmail, αλληλογραφία Yahoo και ιστότοποι.

Reply
avatar
«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 299 από 299   Νεότερο›   Νεότερο»