Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί μέλι: Εντοπίστηκε ουσία που απαγορεύεται να υπάρχει σε τρόφιμα ζωικής προέλευσης




Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων απευθύνει έκκληση σε όσους το έχουν προμηθευτεί να μην το καταναλώσουν

Την ύπαρξη καταλοίπων της φαρμακολογικά δραστικής ουσίας (μετρονιδαζόλη) που απαγορεύεται να υπάρχει σε τρόφιμα ζωικής προέλευσης, διαπίστωσε σε μέλι ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης του ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας.



Πρόκειται για το προϊόν «Χρυσή Κρήτη» Θυμαρίσιο Μέλι Κρήτης Συνεργασία, με αριθμό παρτίδας LOT:1082, ημερομηνία λήξης: 07/2023, συσκευασία των 450g, που παράγεται για την Μελισσοκομική Συνεργασία Κρήτης ΑΕ, ΒΙΟΠΑ Χανίων.






ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / ΕΦΕΤ




Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συνόλου της ανωτέρω παρτίδας και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

https://www.lifo.gr/now/greece/o-efet-anakalei-meli-entopistike-oysia-poy-apagoreyetai-na-yparhei-se-trofima-zoikis

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

1 σχόλια:

σχόλια
9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 9:11 μ.μ. delete

Γεια σας φίλοι, απλά θέλω να σας συστήσω σε μια καλή εταιρεία δανείων όπου πήρα το δάνειό μου των 270.000,00 € μέσω του email τους όταν έψαχνα για δάνειο για να πληρώσω τους λογαριασμούς μου και να συνεχίσω τη ζωή μου, τότε ένας φίλος μου έδωσε τα στοιχεία της εταιρείας που Επικοινώνησα μέσω αυτού του email: christharmonyloanfund@gmail.com

Reply
avatar